Sorum var Eski kafalilik mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Eski kafalilik mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,282 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eski kafalilik mi ?
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bizim ailede de yapılıyor böğür mu en o batıyormjs snairim kayrada öyle olmuştu ben çok zorlamamak kaydı ile yaptım baya rhatalmisti
Merhaba kizlar kaynanam bebegimin kolunu ve bacagini birbirine degdirdi. Cikik olmasin diyeymis capraz yapti kolunu ve bacagini birlestirdi. Böyle birsey varmi acaba ? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar kaynanam bebegimin kolunu ve bacagini birbirine degdirdi. Cikik olmasin diyeymis capraz yapti kolunu ve bacagini birlestirdi. Böyle birsey varmi acaba ? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım o yagsi battiginda yapılıyor. Bebekleri bazen dikkat etmeden aldığımız da sırt üstü yatırdığımız da ağlıyor öyle yaptığı de düzeliyor. Ben bakıyorum huysuz olduğunda yağışını battı diye

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim annemde bütün torunlarına yapmıştı bana da yapmışlar henüz bebişe denemedim ne işe yarar onuda bilmiyorum ama hiç kimsede bir sorun olmadı

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim annemde kızıma yaptı geyrekleri birbirine girer diye düzelttim diyor yani kemikleri birbirine girmesin ağrı yapmasın diye yapıyolar eskiler işte

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nasil yapliyor canim
Valla biz şöyle yapıyoruz sol ayak diz kapagu ile sağ kolunun dirsegini birbirine degdirmeye çalışıyoruz yavaş yavaş spor vibi düşün sırt üstü yatir sağ kolunu tut sknra sol ayağını dirsek ve diz kapagini degene kadar yavasca birbirine yaklastirm aynı işlemi sol kolu ve sağ ayağı içinde yapb

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Bizim ailede de yapılıyor böğür mu en o batıyormjs snairim kayrada öyle olmuştu ben çok zorlamamak kaydı ile yaptım baya rhatalmisti
Heehh evett oda oyle dedi..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız kaynanan ne yapmış öyle bebeği yapboz parcasi gibi canım ya
😁😁😀😀😀sormaa yazmîş bazi arkadaslar bögrüyle alakali

Canım benim annemde kızıma yaptı geyrekleri birbirine girer diye düzelttim diyor yani kemikleri birbirine girmesin ağrı yapmasın diye yapıyolar eskiler işte
Daha 34 günlük ya ondan 😒😒

Daha 34 günlük ya ondan 😒😒
Ben yapmadım yaptırmadım da canımmm Beren”e.
Valla bnde yptirmazdim ama dedi birden agliyorsa batiyordur ypim bak aglamaz duzelor ayni ajaja

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar