Este degisim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Este degisim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,442 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Este degisim
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, hamile kaldiginizdan veya cocuk dogduktan sonra eslerinizde degisim oldu mu hic? Mesela daha cok yakinlasma, veya uzaklasma? Ev islerinde yardimci olup, fiziksel olarak uzaklasmasi, veya tam tersi daha cok dikkat cevirmesi her yonden? Bu gibi durumlar var mi sizde?

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, hamile kaldiginizdan veya cocuk dogduktan sonra eslerinizde degisim oldu mu hic? Mesela daha cok yakinlasma, veya uzaklasma? Ev islerinde yardimci olup, fiziksel olarak uzaklasmasi, veya tam tersi daha cok dikkat cevirmesi her yonden? Bu gibi durumlar var mi sizde?
Bizim ilgi alaka aynı ev işlerine çok yardımcı olur zaten eşim tam bi ev kuşu dışarı ahlakı yok olsada benimle var herşeyi birlikte yapalım ister sevgililik dönemimizde aynıydı hep birlikte takılır eğlenirdik sadece eskiye nazaran kıskançlık huyu kesildi bide hamilelikten dolayı daha üzerime titrer oldu

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Bizim ilgi alaka aynı ev işlerine çok yardımcı olur zaten eşim tam bi ev kuşu dışarı ahlakı yok olsada benimle var herşeyi birlikte yapalım ister sevgililik dönemimizde aynıydı hep birlikte takılır eğlenirdik sadece eskiye nazaran kıskançlık huyu kesildi bide hamilelikten dolayı daha üzerime titrer oldu
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah ❤️

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Amin 🙏 Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk bebeklerimize de sağlık versin 👍 Ama bende çok sakinleştim hamilelikte normalde hormonlar tavan yapar hırcın agresif olursun dediler bende tam tersi pamuk gibi oldum 😂
Insallah, amin! Bende tam tersi, cok sakindim, ama cok hircin, alingan, kiskanc ve yer yer agresif oldum :( bu ilk hamileligim. Umarim dogumdan sonra eski halime donerim.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Insallah, amin! Bende tam tersi, cok sakindim, ama cok hircin, alingan, kiskanc ve yer yer agresif oldum :( bu ilk hamileligim. Umarim dogumdan sonra eski halime donerim.
Demek ki tam tersi çalışmış hormonlar benimde ilk 😂genelde erkekler uzaklaşıyor diye duymuştum ama hamilelikte malum bazılarının düşünce hep yatak odası olduğu için

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Normalde de yardımcıdır eşim yetiştiremezsem yemeği işi kalkıp bir ucundan tutar ama hamilelikte çok düşkündür bir poşet bile kaldırmama izin vermez ilk doğumumdan sonra çocukla da çok ilgiliydi her zaman bakımını yapar duşunu aldırır yemek yedirir bazen hafta sonları alır işe götürür ben dinleneyim diye sağolsun bu konuda hakkını yemeyin 4 ay yemek dahi yapmadım ikinci zor geçiyor diye her gün dışarıdan yedi tek laf etmedi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bizde ben değiştim midem çok bulandığı için her şey herkes benden uzak olsun istedim eşim alındı baya ama elimde değil 🤣🤣🤦‍♀️ ev işleri konusunda da temizlik filan yapamaz ama sağolun yemeklerde yardım etti

Tüm sayfalar yüklendi.