Este degisim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Este degisim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,442 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Este degisim
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, hamile kaldiginizdan veya cocuk dogduktan sonra eslerinizde degisim oldu mu hic? Mesela daha cok yakinlasma, veya uzaklasma? Ev islerinde yardimci olup, fiziksel olarak uzaklasmasi, veya tam tersi daha cok dikkat cevirmesi her yonden? Bu gibi durumlar var mi sizde?
Hani aynı evin içine girince değişiyor falan derler ya evlenince de değişmedi çocuk olunca has adamdır 😂

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Hani aynı evin içine girince değişiyor falan derler ya evlenince de değişmedi çocuk olunca has adamdır 😂
Degisecek insan belli oluyor az cok, ama sevgiden asktan gozlerimiz kapali oluyor
Kadin icin de, erkek icin de gecerli bu :) Allah iyi es nasip etsin, bir es secimi ikinci hayat secimi demekmis insan icin 🤭

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Degisecek insan belli oluyor az cok, ama sevgiden asktan gozlerimiz kapali oluyor
Kadin icin de, erkek icin de gecerli bu :) Allah iyi es nasip etsin, bir es secimi ikinci hayat secimi demekmis insan icin 🤭
Çok doğru söylüyorsun ben kocamı severek evlendim tereddüt bile etmedim ama ölçüp tarttım öncesinde sevgi aşk biyere kadar beni mutsuz edecek bi insanla hayatımı geçiremezdim yani evlendim yaşımda ileriydi yani 23 24 yaşında falan da değildim çocuk yapın falann dediler çocuk yapmak içinde bekledim

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Çok doğru söylüyorsun ben kocamı severek evlendim tereddüt bile etmedim ama ölçüp tarttım öncesinde sevgi aşk biyere kadar beni mutsuz edecek bi insanla hayatımı geçiremezdim yani evlendim yaşımda ileriydi yani 23 24 yaşında falan da değildim çocuk yapın falann dediler çocuk yapmak içinde bekledim
Bende 30 dan sonrA anca karar verdim :) ama su an cok mutluyum cok sukur, bir zamandan sonra dogru insani hissediyorsun, aklinda sorular olmuyor sanki :)

Tüm sayfalar yüklendi.