Esya kavgqsi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Esya kavgqsi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,479 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Esya kavgqsi
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seccill

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü
Bi tane bulun başını bağlayın başka türlü kurtuluş yok Bcm

Seccill

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü
Allah yardımcın olsun canım herşey eşinde bitiyor eşin seni koricak ve kollicak mesafeyi eşin koyucak bu senin hayatın bir kere geldin bu dünyaya bir daha gelmiceksin hiçkimsenin tavrını konuşmasını çekecek degilsin şöyle düşün bebegim olunca nasıl bir aile olucaz bebegim nasıl bir ortamda büyüyecek yada ayrılırsam nasıl bir ortamda büyür eşinle konuş içindem geçeni anlat sakın içinde biriktirme

Tüm sayfalar yüklendi.