Esya kavgqsi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Esya kavgqsi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,479 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Esya kavgqsi
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seccill

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Valla cevabını verr ne öyle annen alsın felan hangi hakla diyebilir ya yüz vermeyin valla deli oluyorum

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah işte sen napcan biliyormusun artık onların agzına sıcıp kocana hiç bişe yokmus gibi canım cicim olman yani asıl kocanla iyi olup onlara lafını sokcan kocaların zaten kafa almıyo herşeyi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü
Canım niye bu kadar karışıyorlar veya eşin hiç demiyor mu siz karışmayın diye

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah işte sen napcan biliyormusun artık onların agzına sıcıp kocana hiç bişe yokmus gibi canım cicim olman yani asıl kocanla iyi olup onlara lafını sokcan kocaların zaten kafa almıyo herşeyi
Kocada kardeşim diye birsey demiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim baqslâsin kuşum insaAllah hayrlica. Ama dediqn qibi olursa tawrini koyman en mantıklısı
Hayitlisi zaman ne gösterecek 19 haftaligim rabbim hayırlısını versin

Canım niye bu kadar karışıyorlar veya eşin hiç demiyor mu siz karışmayın diye
Demiyor cnm ya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar ben 19 haftalik gebeyim ilk çocuk ilk torun gorumcem surekli annana şunu alır anane bunu alır diye evime karışıyor daha önceden 3 çocuğum öldü ameliyatla aldilar ucuz hastane gidin diyo bir yere gittimizde gönlü olmuyor araba annesi gille ortakbindimuze gönlü olmuyor eşimle surekli kavga ediyoz aramız açılıyor altınlarımi eşimin aklına girip annen ev al diyo evimize çok karışıyor aramızı bozuyor surekli evlilikten soğudum hamile olmasaydım bitirirdim bıktım valla annemgilin durumu bir iyi bir kötü
Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Zor bi durum sadece eşlerimizle değil ailesiyle de evlenmiş oluyoruz bazı insanlar anne ya da kardeş erkeğin evlendiğini kabullenemiyolar kabullenip saygı göstermeleri gerekiyor ama karakterleri öyle yere giresicelerin eşinin müdahale etmesi gerekiyor

Çok çektiriyor lar kız vallaha
Vicdanlı biri olmasam oğlunu da torununu da göstermem ama naparsın işte kadının yarası var evlat acısı yaşamış bazen frenliyorum kendimi

Tüm sayfalar yüklendi.