Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar canım sıkıldı öylesine post açayım dedim beğendiğiniz ve en sevdiğiniz şarkı isimlerini bekliyorum Türkçe yabancı fark etmez Ben en çok "Modern Talking - Brother Louie" şarkısını seviyorum Ekli dosyayı görüntüle 2934
Kızlar canım sıkıldı öylesine post açayım dedim beğendiğiniz ve en sevdiğiniz şarkı isimlerini bekliyorum Türkçe yabancı fark etmez Ben en çok "Modern Talking - Brother Louie" şarkısını seviyorum Ekli dosyayı görüntüle 2934
Hahaha en güzel istek parça seninki kuzum kahkaha attım okurken hepimizi resmetmil bu şarkı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ahahha en güzeli keşke bende yapabilsem
Evet canım eski tarz müzikler çok hoşuma gidiyoe
Hahaha Serap'cım salıvermişsin herşeyi galiba
Hahaha Serap'cım salıvermişsin herşeyi galiba
Çok şükür ben o aşamayı geçtim darısı sana kuzucum
Benimki de 1 yaşına girdi ama gene geceleri 2.3.4 gibi uyuyor tahminen kaç yaşında düzelir yok kırkı çıksın yok 6 aylık olsun düzelir dur 8 aylık olsun dur yaşına girsin yaşına da girdi nerde yanlış yapıyorum Allah'ım ben ya şimdide herkes 2 yaşından sonra rahat edersin diyor edermiyim sence canım
Kızlar canım sıkıldı öylesine post açayım dedim beğendiğiniz ve en sevdiğiniz şarkı isimlerini bekliyorum Türkçe yabancı fark etmez Ben en çok "Modern Talking - Brother Louie" şarkısını seviyorum
Ben genelde duygusal sakilar severim hani dinlediğimde beni eskiye götüren şarkılar ma bu gunlarde kaderim Kader olaydı ve kuranıma kitabıma küstüm diyor ama ben bıktım diyorum