Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evett kızlar aramızda yeni olan insanlar var tanışma vaktii😍💕
Merhaba yorumları okuduguma göre en yaşlı benim ismim Sema 16 senelik evliyim 3 oğlum var birde 15+3 hamileyim kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah . Aslen izmirliyim Malatya'ya gelin geldim ha bu arada yaşım 33 herkese selamlar
Merhaba yorumları okuduguma göre en yaşlı benim ismim Sema 16 senelik evliyim 3 oğlum var birde 15+3 hamileyim kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah . Aslen izmirliyim Malatya'ya gelin geldim ha bu arada yaşım 33 herkese selamlar
öncelikle aramıza hoşgeldin ablacığım .maşallah rabbim evlatlrına uzun ömür versin. hayırısı ile kcağına al inşallah minik prensesi de tanıştığıma memnun oldum
Hayırlı geceler canlarım
Ben gazme 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim 14 aylık kızım var ve 9 aylık gebeyim Manisa'da doğdum büyüdüm salihlide yaşıyorum Bitlisliyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlı geceler canlarım
Ben gazme 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim 14 aylık kızım var ve 9 aylık gebeyim Manisa'da doğdum büyüdüm salihlide yaşıyorum Bitlisliyim
Hayırlı geceler canlarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi