Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel aneler öncelikle Allah hayirli sağ salim evlat versin hepimize gönlümüze göre qiz erkek farki yok evlat evlatdir ama eylence amacli evinizde hanginiz cinsiyet testleri yapdiniz
Güzel aneler öncelikle Allah hayirli sağ salim evlat versin hepimize gönlümüze göre qiz erkek farki yok evlat evlatdir ama eylence amacli evinizde hanginiz cinsiyet testleri yapdiniz
Hicbirsey yapmaya fırsatım olmadı kuzum ama zaten o tür şeyleri başkası senin adına yapıyor genelde mesela yüzük testi mkas bıçak testi senin haberin olmadan hazırlanıyor
Hicbirsey yapmaya fırsatım olmadı kuzum ama zaten o tür şeyleri başkası senin adına yapıyor genelde mesela yüzük testi mkas bıçak testi senin haberin olmadan hazırlanıyor
Kız yapma onu gebelik testi için kullanıyorlardı ovacıktayken eczane falan bişey yoktu taburun içindeydik test alacağıma onu deniyim dedim. Köpürürse hamile köpürmezse değil anlamına geliyordu. Benimkinde köpürmedi eşiminkinde köpürdü adam hamileyim diye geziyordu