Sorum var Eylence amacli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Eylence amacli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,215 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eylence amacli
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Babası başka neden olabilirmi 😒 küvete sokup saatlerce orda oynatıyor kulaklarına su kaçırıyor 1 ayda 2 kere ortakulak iltihabı oldu
Ayy biz kayrayı zor çıkartıypruz kız küvetten 🤦🏻‍♀️ağla ağla bir hal oluyor çıkmak istemiyor asls

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ayy biz kayrayı zor çıkartıypruz kız küvetten 🤦🏻‍♀️ağla ağla bir hal oluyor çıkmak istemiyor asls
Yuşa Han'da çok seviyor ama benim büyük akıllı değil Yuşa Han ondan daha büyük davranıyor. Yok suda hoplatıyor, kafasını suya sokuyor, birbirlerine su atıyorlar daha nicesi. Elli defa dememe rağmen beni dinleyen yok en son yasakladım yemin ettim bidaha girersen merdaneyle biyerini kırarım senin diye 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yuşa Han'da çok seviyor ama benim büyük akıllı değil Yuşa Han ondan daha büyük davranıyor. Yok suda hoplatıyor, kafasını suya sokuyor, birbirlerine su atıyorlar daha nicesi. Elli defa dememe rağmen beni dinleyen yok en son yasakladım yemin ettim bidaha girersen merdaneyle biyerini kırarım senin diye 😂
Ahahahahha kız kayra resmen suyun içindeki köpükleri etrafa sıçratıyor duş alırken o mu banyo yapıyor ben mi anlamıyoryz her yerim her yer su oluyor resmen ama sen de dikkat et biz kayra çığlık çığlığa ağlada bile yarım saatten fazla bekletmiyoruz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ahahahahha kız kayra resmen suyun içindeki köpükleri etrafa sıçratıyor duş alırken o mu banyo yapıyor ben mi anlamıyoryz her yerim her yer su oluyor resmen ama sen de dikkat et biz kayra çığlık çığlığa ağlada bile yarım saatten fazla bekletmiyoruz
Bizimkide aynı banyoya girdiği an küvete girmek için deliriyor resmen saatlerce buruş buruş orda dursada sıkılmıyor adam onlar banyoya girdikten sonra banyoyu temizlemekte bana kalıyor küvetteki tüm su yerlerde oluyor 🥲

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kız yapma onu gebelik testi için kullanıyorlardı ovacıktayken eczane falan bişey yoktu taburun içindeydik test alacağıma onu deniyim dedim. Köpürürse hamile köpürmezse değil anlamına geliyordu. Benimkinde köpürmedi eşiminkinde köpürdü adam hamileyim diye geziyordu 😂😂😂😂😂
Allah iyiliğini versin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar