Fazla sinirlenmekten bebeğe birşey olurmu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2_Prenses_Annesi tarafından oluşturulan Fazla sinirlenmekten bebeğe birşey olurmu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,125 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fazla sinirlenmekten bebeğe birşey olurmu?
Konbuyu başlatan 2_Prenses_Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

2_Prenses_Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugun fazlasiyla çok sinirlendim kendimi tutamadim. Ağrilarim artdi. 1-2saat sonra pembemsi akinti geldi. Ama daha sonra birşey gelmedi. Sizce bir şey olurmu bebeye?

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Bugun fazlasiyla çok sinirlendim kendimi tutamadim. Ağrilarim artdi. 1-2saat sonra pembemsi akinti geldi. Ama daha sonra birşey gelmedi. Sizce bir şey olurmu bebeye?
Butun duygu gecislerinden bebek etkilenir sinir uzuntu stres be egi gerer ve bir yerde toplanir yani küser 🥺 acilden gorunmenizi tavsiye ederim ihtimale birakmayin ilk haftalardaysaniz dusuk tehliken olabilir canim

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Bir tanıdığım 4-5 aylık hamileyken kocasının başka kadınla flörtleştiğini yakalamış. Kocasına sinirlenip tokat atmış, kocası da ona tokatla karşılık vermişti. Kadın 2 çocuk bir de karnında annesinin evine döndü adam inkar ediyor tabi kabullenmiyor yaptığını. 1.5 ay kadar dönmedi evine, adam da iikna etmeye çalışmadı bile çocukları da ne aradı ne sordu. Sonunda kayınpederi araya girip barıştırdı. Karnındaki bebek bu stresli zamanları yaşadığı için sanırım hep huzursuz hep huysuz şimdi 3 yaşlarında vardır.

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bir tanıdığım 4-5 aylık hamileyken kocasının başka kadınla flörtleştiğini yakalamış. Kocasına sinirlenip tokat atmış, kocası da ona tokatla karşılık vermişti. Kadın 2 çocuk bir de karnında annesinin evine döndü adam inkar ediyor tabi kabullenmiyor yaptığını. 1.5 ay kadar dönmedi evine, adam da iikna etmeye çalışmadı bile çocukları da ne aradı ne sordu. Sonunda kayınpederi araya girip barıştırdı. Karnındaki bebek bu stresli zamanları yaşadığı için sanırım hep huzursuz hep huysuz şimdi 3 yaşlarında vardır.
Aynen canım olduğu gibi bebeğe yansıyor agresif bir çocuk oluyor doktor bile nasıl bir hamilelik geçirdiğini soruyor bazı durumlarda

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Canim haftan kac bilmiyorum ama benim.ilk gebeligimde eşime cok sinirlenmistim bagirmjstim birden bağırınca aniden suyum geldi dogum başladı, yani dikkat et

Tüm sayfalar yüklendi.