Ne yapa bilirim lütfen bilen varsa yardım etsin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Ne yapa bilirim lütfen bilen varsa yardım etsin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 674 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yapa bilirim lütfen bilen varsa yardım etsin
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 10 gün sonra 9 aylık olacak emziyi reddediyor ama sürekli memede uyumak istiyor karnı doyuyor ama yine brakmıyor artık canımı yakmaya başladı neden böyle yapıyor? ne yapıpta bu huyundan vaz geçire bilirim?

B

Babyhappy

Guest
Kızım 10 gün sonra 9 aylık olacak emziyi reddediyor ama sürekli memede uyumak istiyor karnı doyuyor ama yine brakmıyor artık canımı yakmaya başladı neden böyle yapıyor? ne yapıpta bu huyundan vaz geçire bilirim?
Farklı bir emzik al damaklı model olanlardan canım ucuna süt damlatıp öyle ver birkaç kez reddeder sonra alışır emer rahat edersin

Derya @Buglem

Kayıtlı Üye
rank
Yani emzik emmek zorunda değil her bebek benimkide aynıydı emziği birtek uyuyacagi zaman veriyorum beni emzik olarak kullanıyordu çünkü . 3 4 gün surdu bocaladik ama emdikten sonra da ben kendim çıkardım gogsumden ona kalsa bütün bebekler memede ömur gecırmek ister biraz senin yönlendirmene bağlı bence.

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Yani emzik emmek zorunda değil her bebek benimkide aynıydı emziği birtek uyuyacagi zaman veriyorum beni emzik olarak kullanıyordu çünkü . 3 4 gün surdu bocaladik ama emdikten sonra da ben kendim çıkardım gogsumden ona kalsa bütün bebekler memede ömur gecırmek ister biraz senin yönlendirmene bağlı bence.
Benimkide sadece uyuyunca emiyordu emiziyi bıraktı ve böyle yapmaya başladı vermessem ağlıyor geç saatlere kadar asla uyumuyor veriyorum uyuduktan so ra çıkarayım derken aniden uyanıp ağlıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

D
Benimkide sadece uyuyunca emiyordu emiziyi bıraktı ve böyle yapmaya başladı vermessem ağlıyor geç saatlere kadar asla uyumuyor veriyorum uyuduktan so ra çıkarayım derken aniden uyanıp ağlıyor
Diyer bebeyim 8 ayından sonra emmek istememişti bununla biraz işimiz var sanırım

Derya @Buglem

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

D

Diyer bebeyim 8 ayından sonra emmek istememişti bununla biraz işimiz var sanırım
Yok yavrucum sen emziği gene ver ama sadece uyurken ver ben uyumak dışına asla vermiyorum uykuya dalınca da alıyorum ağzından yada kendi atıyor bir müddet çekilmiyorum yanından zor süreç ama biraz ben ayak uyduruyorum biraz kendi ayak uyduruyor o şekilde geçiriyoruz günlerimizi ama bende aynı durumu yaşadım beni emzik olarak kullanıyordu bir hafta iki hafta bayağı alıştı böyle böyle baktım olmuyor diğer yönteme geçtim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Canım nasılsın

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Canım nasılsın
şükür iyyim canım çocuklarla uğraşıyorum büyük kızım 2 yaş 7 aylık oldu hala normal konuşamıyor konuşamadıkcada kızıyor evi altını üstüne getiriyor söylediklerimi anlıyor ama dikkate almıyor 2 dk gözümden bıraksam herşeyi bir birine katıyor doktora götürdük kafasını saldırmamız için bi aparata yazdı rusca ээг deniliyor beyin dalqalarınamı ne bakıyormuşlar ona götürecez çok yoruyor beni vakit bulamıyorum yazmaya sen nasılsın ? Umut nasıl? İyisinizdir inşallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
şükür iyyim canım çocuklarla uğraşıyorum büyük kızım 2 yaş 7 aylık oldu hala normal konuşamıyor konuşamadıkcada kızıyor evi altını üstüne getiriyor söylediklerimi anlıyor ama dikkate almıyor 2 dk gözümden bıraksam herşeyi bir birine katıyor doktora götürdük kafasını saldırmamız için bi aparata yazdı rusca ээг deniliyor beyin dalqalarınamı ne bakıyormuşlar ona götürecez çok yoruyor beni vakit bulamıyorum yazmaya sen nasılsın ? Umut nasıl? İyisinizdir inşallah
Allah razı olsun canım benim şükür iyiyiz çok kötü dişin agriyor ağrıdan yatamiyorum umut şükür iyi teyzesi aşırı yaramaz bir çocuk öldü hep oynayallim istiyor canım üzülme Allah'ın izniyle konasur hiç sorun etme buraya bir çok post acdim umut ne zaman emekliyecek oturacak ne zaman yürüyecek diye herşeyin zamanı vardı hepsi oldu katdesiminde kızı var 2 buçuk yasinda bana kelimesi disnda hiç birşey konuşmuyor götürdüler bütün kontrolleri yapıldı hiç bir sorun yok dediler herşeyi anlıyor söylediklerimizi yapıyor ama konuşmuyor mesala umut 18 aylık konusuyor cümle kuruyor her çocuk aynı değil annem diyor ben 4 yaşında konuşmuşum herşey gzuel olacak

Tüm sayfalar yüklendi.