Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam kızlar 17+4 haftalık hamileyim ilk demir ilacımı doktor feramat vermişti kullanıyordum 3 lu test için gittiğimde bana ferrum verdi ikisinin kullanımı farklı biri ac biri tok kullanan varmı aklım karıştı
ben feramat kullanmıştım. sabahları kahvaltıdan en az 1 saat önce açken alıyordum. bazen sabah namazı saatinde alıyordum nasılsa aç karnına alınıyor diye erkenden içiyordum. bazı hekimler meyveyle alın diyorlar. doktorun nasıl önerdiyse o şekilde al bence
Doktor birşey sormadan direk yazdı ben de bilmiyorum feramat ferrum göre daha çok demir varmis eczaneciye sordum da ikiside aynı işlevde kullanılıyor sıkıntı yok dedi içimi rahatlattı ama ferrum tok karnına içiliyor o güzel bisey canım yorumların için çok teşekkür ederim ❤
Selam kızlar 17+4 haftalık hamileyim ilk demir ilacımı doktor feramat vermişti kullanıyordum 3 lu test için gittiğimde bana ferrum verdi ikisinin kullanımı farklı biri ac biri tok kullanan varmı aklım karıştı
Bugün doktora gittim şükür 3 lu taramam temiz çıktı onu da sordum dediginiz.gbi hiç bir fark.yokmus rabbim bebelerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah