Fetal DNA,Nipt

  • Konbuyu başlatan Selin
  • Toplam 0 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin tarafından oluşturulan Fetal DNA,Nipt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fetal DNA,Nipt
Konbuyu başlatan Selin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selin
S

Selin

Guest
Merhabalar İstanbul'da yaşıyorum 10.haftadan itibaren yapılan bu testi yaptırmak istiyorum yaptıran varsa yardımcı olabilirmi serbest fetal DNA testi ile Nipt dedikleri test aynı seymi oluyor birde İstanbul'da nerde yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Sağolun şimdiden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba ben de İstanbul’da oturuyorum ve Zeynep Kamil hastanesinde NIPT testi yaptırdım.Bebeğimin bağırsaklarında parlaklık vardı ve 24.haftada su kaybım olmuştu.O sebeple yapılmam önerildi.Çok şükür sıkıntı çıkmadı.22.haftada yaptırmıştım sonuç 2 haftada çıktı.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maternal Kandan Fetal Anöploidi Tarama Testi-NIPT diye geçiyor.isteyene yapılıyor mu bilmiyorum ama benim ayrıntılı ultrasonda elime verilen kağıtta NIPT önerildi yazıyordu ona istinaden gittim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba.Ben De İstanbul’da ikamet ediyorum ve NIPT yaptırdım Zeynep Kamil Hastanesinde.14. Haftada su kaybı yaşadım ve bebeğimin bağırsaklarında parlaklık vardı.21. Haftada ayrıntılı ultrasona girdiğinde doktor yapmamı önerdi ve Zeynep Kamil Hastanesinde yaptırdım.Sonuç 2 hafta sonra çıktı.Sıkıntımız yok çok şükür.İsteğe göre yapılıyor mu bilmiyorum benim elimde yapılması önerildi yazısı vardı ona istinaden yaptırdım.
 
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar

Benzer konular

Üst