Fikirlerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Fikirlerinizi bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 648 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fikirlerinizi bekliyorum
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel
K

Kızannesi

Guest
Emine ismin yanına isim önerirmisiniz Asel diye düşündüm ama çok kişi de var hifa nasıl sizce değişik ve güzel anlamlı isimler bekliyorum sizden

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Emine ismin yanına isim önerirmisiniz Asel diye düşündüm ama çok kişi de var hifa nasıl sizce değişik ve güzel anlamlı isimler bekliyorum sizden
Bende kızımın adını Asel Mina koydum ama pişmanım herkeste Asel ismi var gerçekten gebeliğim 4 ayında buldum kimsede yoktu doğumda bi baktım Asel koymuş isimleri

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende kızımın adını Asel Mina koydum ama pişmanım herkeste Asel ismi var gerçekten gebeliğim 4 ayında buldum kimsede yoktu doğumda bi baktım Asel koymuş isimleri
Bende asel koyacaktım herif istemedi sürpriz isim buldum dedi son ana kadar bengüsu olacaktı adam baktı ameliyat oldum agrım var senin dedigi Belinay olsun dedi

Tüm sayfalar yüklendi.