Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi
O Otcusevda Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 42 24 Kasım 2021 #1 Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi
İremsare Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 273 24 Kasım 2021 #2 O nasıl bişe ilk defa duydum
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 24 Kasım 2021 #3 Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç
Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç
İremsare Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 273 24 Kasım 2021 #4 Nur123' Alıntı: Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç Genişletmek için tıkla ... Varsa öyle bişe hemen yapim kız nur doğurim bari anam
Nur123' Alıntı: Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç Genişletmek için tıkla ... Varsa öyle bişe hemen yapim kız nur doğurim bari anam
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 24 Kasım 2021 #5 Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... İlkdefa duydum
Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... İlkdefa duydum
Y Yasemin 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 264 24 Kasım 2021 #6 Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ?
Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ?
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 24 Kasım 2021 #7 Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor yeni duydum canım
Otcusevda' Alıntı: Fitil ile dogumu baslatilan varmi. Eger varsa nasl bi surec ilerledi Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor yeni duydum canım
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 24 Kasım 2021 #8 İremsare' Alıntı: Varsa öyle bişe hemen yapim kız nur doğurim bari anam Genişletmek için tıkla ... Kız dur vaktini bekle
İremsare' Alıntı: Varsa öyle bişe hemen yapim kız nur doğurim bari anam Genişletmek için tıkla ... Kız dur vaktini bekle
E Esrabeyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 345 24 Kasım 2021 #9 Yasemin 🤰' Alıntı: Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Aynn canım bunumu demk istedin bnde böyle doğum yaptım suni sancı dediler ama alltan fitil gibi bişey koydular
Yasemin 🤰' Alıntı: Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Aynn canım bunumu demk istedin bnde böyle doğum yaptım suni sancı dediler ama alltan fitil gibi bişey koydular
O Otcusevda Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 42 24 Kasım 2021 #10 Nur123' Alıntı: Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç Genişletmek için tıkla ... Evt yarn yatisim olucak fitil vericez dedi onunla baslaticam dogumu dedi. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Yasemin 🤰' Alıntı: Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Evt
Nur123' Alıntı: Böyle bir şeyi doktor mu söyledi acaba bende duymadım hiç Genişletmek için tıkla ... Evt yarn yatisim olucak fitil vericez dedi onunla baslaticam dogumu dedi. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Yasemin 🤰' Alıntı: Fitil dediğin doğum esnasında alttan verilen ilaç mı onumu demek istedin ? Genişletmek için tıkla ... Evt