Aranızda hamileyken trivag fitil kullanan oldu mu hanımlar
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 15 Nisan 2022 #1 Aranızda hamileyken trivag fitil kullanan oldu mu hanımlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Nisan 2022 #2 Smye' Alıntı: Aranızda hamileyken trivag fitil kullanan oldu mu hanımlar Genişletmek için tıkla ... Mantar içinmi kullanıyorsun kuzum
Smye' Alıntı: Aranızda hamileyken trivag fitil kullanan oldu mu hanımlar Genişletmek için tıkla ... Mantar içinmi kullanıyorsun kuzum
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 15 Nisan 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Mantar içinmi kullanıyorsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Mantar içinmi kullanıyorsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 15 Nisan 2022 #4 Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon için
Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon için
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 15 Nisan 2022 #5 Mervercan' Alıntı: Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon içi Genişletmek için tıkla ... Mervercan' Alıntı: Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon için Genişletmek için tıkla ... Endişeleniyorum ama hiç olmazsa Bi tanesini bari kullanıcam sanırım
Mervercan' Alıntı: Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon içi Genişletmek için tıkla ... Mervercan' Alıntı: Kuzum kadın doğum doktoru verdiyse sıkıntı olmaz kullan enfeksiyonun ilerlemesin. Ben o isimde değilde başka isimde fitil kullandım enfeksiyon için Genişletmek için tıkla ... Endişeleniyorum ama hiç olmazsa Bi tanesini bari kullanıcam sanırım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 15 Nisan 2022 #6 Smye' Alıntı: Endişeleniyorum ama hiç olmazsa Bi tanesini bari kullanıcam sanırım Genişletmek için tıkla ... Kuzum enfeksiyon daha zararlı emin ol. Tedavi edilmezse annede ve bebekte sorunlara yol açabiliyor
Smye' Alıntı: Endişeleniyorum ama hiç olmazsa Bi tanesini bari kullanıcam sanırım Genişletmek için tıkla ... Kuzum enfeksiyon daha zararlı emin ol. Tedavi edilmezse annede ve bebekte sorunlara yol açabiliyor
S Semira Guest 15 Nisan 2022 #7 Bende kullanmıştım fitil, antibiyotik ilk gebeliğimde. Kullanmak kullanmaktan daha iyi doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz..
Bende kullanmıştım fitil, antibiyotik ilk gebeliğimde. Kullanmak kullanmaktan daha iyi doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz..
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Nisan 2022 #8 Smye' Alıntı: Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm TM canım işte aynı ya enfeksiyon mantar aynı çok geçmiş olsun geçer inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Smye' Alıntı: Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum Genişletmek için tıkla ... Canım bide soğan kaynat suyunu iç maydanoz da öyle çok iyi gerçekten
Smye' Alıntı: Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm TM canım işte aynı ya enfeksiyon mantar aynı çok geçmiş olsun geçer inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Smye' Alıntı: Enfeksiyon oluyor sarı sarı akıntı var o yüzden verdi doktorum ama endişe ediyorum Genişletmek için tıkla ... Canım bide soğan kaynat suyunu iç maydanoz da öyle çok iyi gerçekten
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 15 Nisan 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm TM canım işte aynı ya enfeksiyon mantar aynı çok geçmiş olsun geçer inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Canım bide soğan kaynat suyunu iç maydanoz da öyle çok iyi gerçekten Genişletmek için tıkla ... Hamileyken soğan suyu ve maydanoz suyu kullanılmaz canim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm TM canım işte aynı ya enfeksiyon mantar aynı çok geçmiş olsun geçer inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Canım bide soğan kaynat suyunu iç maydanoz da öyle çok iyi gerçekten Genişletmek için tıkla ... Hamileyken soğan suyu ve maydanoz suyu kullanılmaz canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Nisan 2022 #10 Mervercan' Alıntı: Hamileyken soğan suyu ve maydanoz suyu kullanılmaz canim Genişletmek için tıkla ... Ya hamile olduğunu bilmiyordum kuzum
Mervercan' Alıntı: Hamileyken soğan suyu ve maydanoz suyu kullanılmaz canim Genişletmek için tıkla ... Ya hamile olduğunu bilmiyordum kuzum