Sorum var Fiyat

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Fiyat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 826 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fiyat
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Geçen hafta 21. Haftamda yaptırdım canım. Bursada 5.000 tl ydi. İstanbula göre çok çok iyi bir fiyat
Bende bi çok özel hastaneyi araştırdım en aşağı dokuz bin sekiz bin arası burası İzmir ili en baktığım yer var özel hastane Tınaztepe hastanesi orada daha önce kaydimiz da olduğu için sanırım iletişim e geçtim dört Bin dedi bakalım hayırlısı hakkımızda devlet Hastanesi'nde olmazsam orda yaptırmayı düşünüyorum bende

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
4.000 iyi canım büyük hastaneler değil de labarotuar veya klinikler daha uyguna yapıyor etrafında yapan yok mu hiç sorsan

S

S m

Guest
4.000 iyi canım büyük hastaneler değil de labarotuar veya klinikler daha uyguna yapıyor etrafında yapan yok mu hiç sorsan
Çok araştırdım da kliniklerde alet pahalı olduğu için bulunmuyor böyle özel araştırma hastanelrinde var buda kaydimiz olduğu için bu fiyat diyor bi kaç güne randevum var sonuç için perinatolojiye eğer bakarlarsa gitmem gekmiycek bakmazlarsa mecbur gidecez buraya hayırlısı inşallah ☺️🤗

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Kocaeli de detaylı ultrason fiyatları 5000 bin TL civarında, yaşadığın şehirde şehir hastanesi ya da üniversitesi hastanesi varsa orda da yapılıyor ama ilk önce kadı doğum hastalıkları doktoruna randevu alıyorsun onlar seni perinatoloji bölüme yönlendirme yapıyor, direk bu bölüme randevu MHRSdan verilmiyor

S

S m

Guest
Kocaeli de detaylı ultrason fiyatları 5000 bin TL civarında, yaşadığın şehirde şehir hastanesi ya da üniversitesi hastanesi varsa orda da yapılıyor ama ilk önce kadı doğum hastalıkları doktoruna randevu alıyorsun onlar seni perinatoloji bölüme yönlendirme yapıyor, direk bu bölüme randevu MHRSdan verilmiyor
Kadın doğum uzmanlığıma soyliycem olmasa özel e gidicem burası İzmir dört Bin civarında bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum orda da kaydimiz var ondan olabilir eğer devlet Hastanesi'nde olmazsam araştırma hastanesi var ama sanırım bakmıyorlar cevap için teşekkür ederiz☺️

Tüm sayfalar yüklendi.