Folik asit

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Folik asit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,416 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Folik asit
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim 🤭
Folik asiti 12 haftaliga kadar kullandım progestanı da doktorum kutu bitenw kadar kullan dedi bitene kadwr kullandim tekrar muayne zamanı doktorum kanama vs yok ise kullanmama gerek yok demişti öyle bıraktım

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Ya benm doktorum folik asiti 16 haftalığına kdr kullan dedi progestan da öyle acaba kullansam mi biraksam mi şimdi her kes 12 haftaya kadar kullanıyormuş ben 13 haftadayim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim 🤭
Cnm folik asit ilk 3 ay kullanılır daha sonra doktor başka takviye edici ilaç verir.. protesteganda kanaman olduğu sürece kullanırsın doktor kontrolünde kullanman daha iyi olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...