Folik asiti 12 haftaliga kadar kullandım progestanı da doktorum kutu bitenw kadar kullan dedi bitene kadwr kullandim tekrar muayne zamanı doktorum kanama vs yok ise kullanmama gerek yok demişti öyle bıraktım
Ya benm doktorum folik asiti 16 haftalığına kdr kullan dedi progestan da öyle acaba kullansam mi biraksam mi şimdi her kes 12 haftaya kadar kullanıyormuş ben 13 haftadayim
Ya benm doktorum folik asiti 16 haftalığına kdr kullan dedi progestan da öyle acaba kullansam mi biraksam mi şimdi her kes 12 haftaya kadar kullanıyormuş ben 13 haftadayim
Bende öyle yapim bir ay daha kullancam bir baktın geçiyor ztn bir ay bende kan pıhtılaşmasi var da okdr çok ilaç kullanıyorum ki sıkıldım acaba ne zaman birakayim bunlari dedim
Bende öyle yapim bir ay daha kullancam bir baktın geçiyor ztn bir ay bende kan pıhtılaşmasi var da okdr çok ilaç kullanıyorum ki sıkıldım acaba ne zaman birakayim bunlari dedim
Cnm folik asit ilk 3 ay kullanılır daha sonra doktor başka takviye edici ilaç verir.. protesteganda kanaman olduğu sürece kullanırsın doktor kontrolünde kullanman daha iyi olur