Ben doğuma kadar kullanmış olacağım. Takviye ilacın içinde var çünkü.
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 3 Şubat 2022 #11 Ben doğuma kadar kullanmış olacağım. Takviye ilacın içinde var çünkü.
O Ozlem kzlrmk. Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 250 3 Şubat 2022 #12 Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bana hic folik asit vermediler sadece vitamin ve balik yagi vermisti brnde folik asit vermiyomusunuz hocam diye sormustum zaten balik yagi her vitamini ve folik asiti iceriyo dedi 35 haftalik oldum hayla kullaniyorum
Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bana hic folik asit vermediler sadece vitamin ve balik yagi vermisti brnde folik asit vermiyomusunuz hocam diye sormustum zaten balik yagi her vitamini ve folik asiti iceriyo dedi 35 haftalik oldum hayla kullaniyorum
3Oğul1Anne Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 798 3 Şubat 2022 #13 Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Folik asit 12 haftaya kadar ve progesteron da kutu bitene kadar kullanmıştım
Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Folik asit 12 haftaya kadar ve progesteron da kutu bitene kadar kullanmıştım
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 3 Şubat 2022 #14 Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 12.haftanın sonuna kadar kullandım folik asit
Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 12.haftanın sonuna kadar kullandım folik asit
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 3 Şubat 2022 #15 Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bende 12 haftaya kadar kullandım ister başka bir doktora sor
Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bende 12 haftaya kadar kullandım ister başka bir doktora sor
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 3 Şubat 2022 #16 Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 4.aya girdiğimde bıraktım yani 15 16 haftalarda falan ihmal etme canım mutlaka kullan
Eslemmeva' Alıntı: Kizlar kaçıncı aya kadar folik asit kullandiniz progestan hapi kullananlar ne zamana kdr kullandı merak ediyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 4.aya girdiğimde bıraktım yani 15 16 haftalarda falan ihmal etme canım mutlaka kullan