Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamileyken cinsiyeti kız olup erkek olarak değişen varmı
Canım, bu durumun heyecan verici ve kafa karıştırıcı olabileceğini anlıyorum. Hem senin hem de bebeğin sağlığı için doktorunla iletişimde kalman en iyisi. Bazen ultrason görüntüleri net olmayabilir veya bebeğin pozisyonu yanıltıcı olabilir, bu da bu tür geçici değişikliklere yol açabilir.
Endişelenme, doktorun bu durumu yakından takip edecektir. En doğru bilgiyi ve rehberliği sana kendi doktorun verecektir. Güvenini tam olarak ona bırakabilirsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almanı dilerim!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
galiba biz öğrenmek için çok acele ediyoruz. normalde kesin cinsiyet 20. haftada netleşiyor. biz erkek ise 12 haftadan itibaren belli olur pipisi gözükmediyse kızdır dedigimiz için yanılmalar olabiliyor. Soruna gelirsem 20 haftaya kadar her şey olabilir.
galiba biz öğrenmek için çok acele ediyoruz. normalde kesin cinsiyet 20. haftada netleşiyor. biz erkek ise 12 haftadan itibaren belli olur pipisi gözükmediyse kızdır dedigimiz için yanılmalar olabiliyor. Soruna gelirsem 20 haftaya kadar her şey olabilir.
O kadar haklısın ki salı günü kontrolüm var 11 hafta 6 günlük oluyor bebeğim ikinci çocuk ama ilk gibi heyecanlıyım acaba doktor cinsiyeti tahmin eder mi diyorum ne acelem varsa artık
Oğlumda doktor 16. Haftada net olarak erkek deyip pipisini bile göstermişti bacağı hep açıktı bizim oğlanın ama kızda tam bir fiyasko bir insan hiç mi kendini göstermez 30 aftaya kadar doktorlar kendini göstermiyor dedi 33 de kız denildi 35 de erkek doğuma bile cinsiyeti bilmeden girdim düşün doktor amilayahnede soruyor ne bekliyorsunuz diye hocam bilmiyorum net cevap yok demiştim doğduktan sonra kız olduğunu şükür ki öğrendik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama amcamınn oğluna 9 ay boyunca kız denildi kime gittiyse her doktor kız dedi yengem herkes beşiğinden tut emziğe kadar hep pembe alındı çocuk bir doğdu erkek . O yüzden yanılma olabiliyor hep ara renk al yani hiç bir doktorun bile garantisi yok emin ol ben doğumdan sonra kız kıyafeti almaya başlamıştım hep ortak renk alıyordum