6 aylık oldundade eziryosun evet belki dediniz doğru ola bilir demki yazım sekilimde hata varki size ters tepki verdim çocuğumu benden iyi kimse düşünmez sağlık baknli onaylı oldu için ve 15 yıl kusurdurde bilinen bı marka oldu için aldım zaten yoksa bı iki okdumla almam voktandir takıp edim bisyAcaba hiç o insanların para karşılığı tutulmuş ihtimalini göz önüne aldın mı ? Sosyal platformda satılan hangi ürün iyi ki kalmış bu kahveler çaylar iyi olsun millet gösteriş olsun diye kullanıyormjş gibi yapıp üzerinde satış yapıyor insanlarda bunu yiyor o kadar çok insan var ki şu sahte yorumlara inanan. Her şeyi geçtim senin bebeğin henüz küçük 6 ayından önce kullanmazsın doktorun sana bir fikrim yok derken de mi düşünmedin ya kocaman doktorun bile şu kahve hakkında olumlu yafa olumsuz düşüncesi yoksa acaba doğru bir şey mi yapıyorum diye. Burada post açıyorsan gelen olumlu yada olumsuz yazılara laf etmeyeceksin. Hakaret küfür edilmediği süreve sorun yok ama dediğim gibi bebeğin küçük 6 ay olmadan içemezsin öyle şeyleri . Çocuğa şuan zarar verip vermediğini anlayamazsın ileride hormonel olarak sorun olduğunda o zaman gelip konuş burada olur mu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Millet iyi yorum yaptı diye kahve mi alınır ya şaka gibi insan kıyafet alırken bile 100 kez düşünüy.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kusra bakmayin ama burda hiç bisy hakinda bilgi sahibi olmadan yazmak en basiti bende bilen biri varmı diye soruyorum vermede bu kahveden içen busuru yakın tanıdım var hiç birinde bisy olmadiBeni tabikide ilgilendirmez kardeşim neden ilgilendirsin sen düsünmedikten sonra aratirmaya gerek yok sen aratirmaya devam et