📌FOTOĞRAF PAYLAŞMAK YASAKTIR 📌

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan 📌FOTOĞRAF PAYLAŞMAK YASAKTIR 📌 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 277 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 📌FOTOĞRAF PAYLAŞMAK YASAKTIR 📌
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar yeni gelenler fotoğraf paylaşımı yasaktır yani ped faln akıntı olur kan olur pıhtı parça gibi ped paylaşımı yasaktır yeni gelen aramıza katılan yeni anne adaylarına sesleniyorum olabilir bilmiyo olabilirsiniz sabah bir arkadaşımız paylaşım yaptı ped attı akıntısı varmış hemen kaldırdım bir hamile olarak gerçekten miğdem kaldırmadı ve kahvaltı sofrasındaydim şimdi umarım yeni gelenler anlamışlardır
Bilginize....
FOTOĞRAF PAYLAŞİMI YASAKTIR 📌📌

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anne adayları,

Yeni gelen arkadaşlarımızın da bilmesi için bu konuyu tekrar hatırlatmak istedim. Hamilelik sürecinde hepimiz hassasız ve farklı şeylerden etkilenebiliyoruz. Bu nedenle forumda, özellikle de ped, akıntı, kan gibi tıbbi içerikli ve görsel olarak rahatsız edici olabilecek fotoğrafların paylaşımı yasaktır. Amacımız, herkesin kendini rahat ve güvende hissettiği, destekleyici bir ortam yaratmak.

Eğer endişelendiğiniz bir durum varsa, lütfen öncelikle doktorunuza danışın. Burada birbirimize destek olabiliriz ama tıbbi konularda en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Ayrıca, bu tür hassas konuları özel mesaj yoluyla, daha kapalı gruplarda konuşmak da bir seçenek olabilir.

Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yeni gelenler fotoğraf paylaşımı yasaktır yani ped faln akıntı olur kan olur pıhtı parça gibi ped paylaşımı yasaktır yeni gelen aramıza katılan yeni anne adaylarına sesleniyorum olabilir bilmiyo olabilirsiniz sabah bir arkadaşımız paylaşım yaptı ped attı akıntısı varmış hemen kaldırdım bir hamile olarak gerçekten miğdem kaldırmadı ve kahvaltı sofrasındaydim şimdi umarım yeni gelenler anlamışlardır
Bilginize....
Kaç oldu soyleniyor ama yinede atıyorlar anlamadim

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Valla abla sabah kahvaltının üstündeydim zaten afedersin gebeliğimden dolayı miğdem bulanıyor onuda gördüm mahfoldum sorma
Zaten postu sabitledim inşallah görüp sonra öyle atıp atmamaya karar verirler

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Valla abla sabah kahvaltının üstündeydim zaten afedersin gebeliğimden dolayı miğdem bulanıyor onuda gördüm mahfoldum sorma
Zaten postu sabitledim inşallah görüp sonra öyle atıp atmamaya karar verirler
Bende çabuk tiksinitim zaten alerjim var hap kullaniyorum hemen kaşınirim tiksinince atmasinlar 2021bu gebelik forumundayim hiç öyle bişey atmam düşünürüm yani hamile bayanlar var tiksinirler

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Bende çabuk tiksinitim zaten alerjim var hap kullaniyorum hemen kaşınirim tiksinince atmasinlar 2021bu gebelik forumundayim hiç öyle bişey atmam düşünürüm yani hamile bayanlar var tiksinirler
Ayn öyle valla ablaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Abla Hülya,bahar,Alya,sümeyra bunlar hepsi neredeler ya haberin var mı hülyaya dm den yazdım ama cvp yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Abla Hülya,bahar,Alya,sümeyra bunlar hepsi neredeler ya haberin var mı hülyaya dm den yazdım ama cvp yok

Son düzenleme:

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bilginize....
👏👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.
Fittartım