Canim ya benim kurban olurumSende bitanesin balımmhiç sorma ya çok ağlıyor gün içinde toplasan 3 yatıyordur perişan oldum 1 haftadır
![]()

Canim ya benim kurban olurumSende bitanesin balımmhiç sorma ya çok ağlıyor gün içinde toplasan 3 yatıyordur perişan oldum 1 haftadır
![]()
Benim de aklım hep ondaydi inşallah sag salim minigini kucağına almıştırKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
Allah korusun cnm rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin kendi miniğine kurban olursunCanim ya benim kurban olurum![]()
Amin inş cnmAllah yardimcisi olsun
İnşallah kuzum amin hayırlısıyla aminAllah korusun cnm rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin kendi miniğine kurban olursun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin inş cnm![]()
Amin inş cnmAllah yardimcisi olsun
İnş cnm inşallah Bi an önce post açar yoksa hepimiz meraktan 9 doğuracazBenim de aklım hep ondaydi inşallah sag salim minigini kucağına almıştır
Çokça Aminİnşallah kuzum amin hayırlısıyla amin![]()
Bende çok merak ettim canım ya inşallah sağlıkla doğmuşturKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
İnşaAllah canımBende çok merak ettim canım ya inşallah sağlıkla doğmuştur![]()
Valla kuzum bende aşırı merak ediyorum inşallah sağ salim doğurmuşturKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
İnşaAllah canım yaValla kuzum bende aşırı merak ediyorum inşallah sağ salim doğurmuştur