İnşallh iyidir cnm iyi düşün iyi olsunAy hala bir post yada haber yok ya için içimi yiyor kızlar için hix rahat değilaşırı merak ediyorum
@Gamze Hümeyra
İnşallh iyidir cnm iyi düşün iyi olsunAy hala bir post yada haber yok ya için içimi yiyor kızlar için hix rahat değilaşırı merak ediyorum
@Gamze Hümeyra
Benimde aklıma herşey geliyor da olumsuzu düşünmek istemiyorumHayır da yani benim için öyle değildi herkesin bünyesi bir değil. Ay aklına şuan her şey geliyor . Bebek iyidir umarım
@Gamze Hümeyra kuzum bi ses ver yaa.Ay hala bir post yada haber yok ya için içimi yiyor kızlar için hix rahat değilaşırı merak ediyorum
@Gamze Hümeyra
Kızlar olumsuz düşünmeyin rabbim korusun belki sezeryan olmuştur ağrısı vardır vakit bulamamıştır Allah'ın izniyle giricektirBenimde aklıma herşey geliyor da olumsuzu düşünmek istemiyorum
İnşallah iyi olsunlar daKızlar olumsuz düşünmeyin rabbim korusun belki sezeryan olmuştur ağrısı vardır vakit bulamamıştır Allah'ın izniyle giricektir
Geceden beri yatamadım sürekli baktimİnşallah iyi olsunlar dabiz bekleyelim önemli değil
Valla Eminem benim içim de aerik kara bulutlar bu saat oldu neden yazmıyorBenimde aklıma herşey geliyor da olumsuzu düşünmek istemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
@Gamze Hümeyra kuzum bi ses ver yaa.![]()
Yazdım ama cevap vermedi inşallah doğurmuştur kolaylıklaKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
Yazdım ama cevap vermedi inşallah doğurmuştur kolaylıklaKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
İnş cnmYazdım ama cevap vermedi inşallah doğurmuştur kolaylıkla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yazdım ama cevap vermedi inşallah doğurmuştur kolaylıkla
Amin amin @Gamze Hümeyra bende çok merak ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar ben gamzeyi çok merak ediyorum dünden beridir aklım onda acaba doğum yaptımı yada hala sancı mı çekiyor rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun Bi avazda kurtulursunuz inş![]()
Amin kuzum amin inş sağlıkla almıştır bebişini kucağınaAmin amin @Gamze Hümeyra bende çok merak ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini bekliyoruz