Gaz için biz şöyle yapariz dediginiz bir yöntem var mi

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Gaz için biz şöyle yapariz dediginiz bir yöntem var mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,105 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz için biz şöyle yapariz dediginiz bir yöntem var mi
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23
K

Kıdemli Anne

Guest
Arkadaslar bebegin gaz sancisi icin ilac damla gibi seyler disinda yaptiginiz işe yarayan bi yöntem var mi mesela ben bitmis bi rolonumun şişesini yikadim içine kantron yagi koydum bebegimin altini actigimda bazen karin cevresine suruyorum boylece hem yaglamis oluyorum hem elim yagdan kirlenmemis oluyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar bebegin gaz sancisi icin ilac damla gibi seyler disinda yaptiginiz işe yarayan bi yöntem var mi mesela ben bitmis bi rolonumun şişesini yikadim içine kantron yagi koydum bebegimin altini actigimda bazen karin cevresine suruyorum boylece hem yaglamis oluyorum hem elim yagdan kirlenmemis oluyor
Sıcak su torbası diyorlar yada sıcak havlu göbeğine inşallah gaz falan olmaz oğlumda çok cektim gece ağlamaları uykusuz geceler masaj yap ve ayı gibi uyuyan bı eş Allah tan bu sefer herşey istediğim gibi olacak kimse yok dir dir yok şükürler olsun ❤️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sıcak su torbası diyorlar yada sıcak havlu göbeğine inşallah gaz falan olmaz oğlumda çok cektim gece ağlamaları uykusuz geceler masaj yap ve ayı gibi uyuyan bı eş Allah tan bu sefer herşey istediğim gibi olacak kimse yok dir dir yok şükürler olsun ❤️
🤣 İnşallah canim bende ayniydim sabaha kadar uyumazdi cocuk aglaya aglaya bi hal olur sabaha karsi yatardi esim uyanirdi ise gitmek icin ay cocuk ne guzel uyudu gece hic uyanmadi derdi bide zombiye dönmüş suratima bakarak soylerdj bunu hahahaha sakamisin sen diye kackez bagirmisligim var 🤣

Meleğimmmm

Kayıtlı Üye
rank
Canım emziriyorsan ılık suya 1yada2 çay kaşığı kimyon koyup iç kimyon gazı olıyo nasıl bazı yemeklere koyar gaz yapmasın diye senden de sütünden bebeğe geçer biraz rahatlar yavrum günde 2 defa iç durumuna göre içeceğin saatleri kendine göre ayarla bulgur mercimek ve pırasa soğan roka yeme bunlar gaz yapıcı kırmızı mercimek yani ,yemeklerine kimyonu muhakkak koy miktarını kendin ayarla bebekte faydasını göreceksin☺️🤰🥰🍼

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben gazlı dönemde hiç ilaç kullanmadım sadece kimyon verdim bebeğime o şekilde atlattık. Bende yemeklerde çok kullandım ayrıca yemeklerden sonra günde iki defa maden suyu içiyordum yediklerimin gazini alsın diye faydasını çok gördüm. Deneyebilirsin canım

Tüm sayfalar yüklendi.