Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sab simplex kullanıyorum ve elimden geldiğince her gün duş aldırmaya çalışıyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Merhaba canım o gaz damlasını bizde kullandık ve çocuk iyi olacağı yerde daha beter oldu Kesinlikle yaramadı şimdi bitkisel nurse Harvey's ilacin damlasını kullanıyoruz ve rahat bir şekilde gazını çıkartıyor ve eskiye nazaran daha iyi ve birde imkanım varsa eğer spa'ya götürmeni tavsiye ederim canım