Gaz sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Gaz sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,235 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz sorunu
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma aktaş

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar masal iki gündür kakasını yapmakta zorlanıyo elerken bile bir anda ağlıyor ikiniyo ne yiyip içiyorum diyeceksiniz inanın 5 dk vakit bile bulup doğru düzgün yemek yemiyorum iki gündür iki gecedir huysuzluk ediyor perisan oldum dayanamıyorum artık sutum koyulaşıyor diyemi acaba anlayamadım 5 dk uykuya dalıyor yatağına koyuyorum hemen ağlayarak uyanıyor deliricem artık

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar masal iki gündür kakasını yapmakta zorlanıyo elerken bile bir anda ağlıyor ikiniyo ne yiyip içiyorum diyeceksiniz inanın 5 dk vakit bile bulup doğru düzgün yemek yemiyorum iki gündür iki gecedir huysuzluk ediyor perisan oldum dayanamıyorum artık sutum koyulaşıyor diyemi acaba anlayamadım 5 dk uykuya dalıyor yatağına koyuyorum hemen ağlayarak uyanıyor deliricem artık
Bizde aynı durumdayız canım memede uyuyor yatana koyduğum an ağlamaya başlıyor canım bir çay kaşığı kristal zeytinyağı içir üstüne hemen emzir bağırsakları yumuşar kolaylıkla kakasını yapar bu gaz sorununu hayırlısı ile bi atlatsak

A

Adsız anne adayı

Guest
Sen rezene çayı iç kiraz ye senden ona geçeceği için önce sen kakasini getirecek şeyler ye çok geçmiş olsun

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Bizde aynı durumdayız canım memede uyuyor yatana koyduğum an ağlamaya başlıyor canım bir çay kaşığı kristal zeytinyağı içir üstüne hemen emzir bağırsakları yumuşar kolaylıkla kakasını yapar bu gaz sorununu hayırlısı ile bi atlatsak
Sen denedinmi canım etkisi oluyomu hemen perisan oldum 2 gecedir iki defa anca yaptı hala da ikiniyo durduk yere olsun emerken olsun kıpkırmızı oluyo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen denedinmi canım etkisi oluyomu hemen perisan oldum 2 gecedir iki defa anca yaptı hala da ikiniyo durduk yere olsun emerken olsun kıpkırmızı oluyo
Kalçasına masaj yap kuzum ben Kayra öyle olunca bacaklarını karnına topluyorum diz kapağından kalçasına masaj yapıyorum ilk ağlıyor ama sonra rahatlıyor direk yada karnına bağırsaklarını harekete geçirecek masajlar yapıyorum o ıkınırken o yüzden zorlanmıyor yardımcı oluyorum ona genellikle zorlanmasn diye . Birde kiraz, kayısı suyu tüket iyi geliyor

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Biogala ver günde 1 sefer 5 damla çözüm olur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktora görün mutlaka makatı yırtilir ilerler ise duphalac yazsın çok iyi geliyor kabiza

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Eğer ıkınacak ağalacak kadar kötüyse hastaneye götür lavman yaparlar benimki çok ağlıyordu yaptılar rahatladı şimdi gaz damlası kullanıyorum 6 aylık olduk kabız ve gaz var bitecek gibi değil🤦‍♀️

Fatma aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Eğer ıkınacak ağalacak kadar kötüyse hastaneye götür lavman yaparlar benimki çok ağlıyordu yaptılar rahatladı şimdi gaz damlası kullanıyorum 6 aylık olduk kabız ve gaz var bitecek gibi değil🤦‍♀️
Çörek otu yağı verin gaz sorunu olanlar hem kabızlığına iyi geliyor hemde gazına çok iyi geliyor nerdeyse 1 milyarlık damla aldım fayda bile etmedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çörek otu yağı verin gaz sorunu olanlar hem kabızlığına iyi geliyor hemde gazına çok iyi geliyor nerdeyse 1 milyarlık damla aldım fayda bile etmedi
Bağırsaklarini çalıştırıyor

Tüm sayfalar yüklendi.