Müslüman bu durumun yanlış olduğunu uyararak güzel bir dille anlatır. Dinimizde hiçbir zaman zorlama, kötü söz, aşağılama yoktur. İyilikle dine bağlama vardır sen bi araştır istersen. Tabiki yaptığı yanlış ama gerek kötü konuşarak, gerekse aşağılayarak hiçbir yere varamazsın ve kendinde günaha girersin !Allahu Tealla zinayi haram kilmiw wimdi herkes zina ediyor.herkesi kendi mezarina koyuyolar bize birwey demek duwmez diyee, diyeee bizde Allahin buyruguna karwi cikiyoruz..Sokaklar zinadan yaranan istenmeyen cocuklarla dolu.Her yil nekadar sokak cocugu hayatini kabediyo haberniz varmi.Ben 18 yawunda bir cocugun boyle iyrenc soruyla burda bizlere sormasina karwiyim...!.Ne yapacaksan kendin bil bizderi gunaha sokma ...!Allahin buyruguna sayqi duymayankara benimde sayqim yok hic kimse kusura bakmasin......Dunyamiz sizin yuzunuzden bu hale geldi ...!
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiçbir zaman erkek milletine güvenme ki senin durumunda çok başka ortada nikah bile yok. Seni ortada bıraksa evleneceğin insana bu durumu yüzün kızararak anlatmak zorunda kalacaksın. Bu günahına kimseyide ortak etme olmuş gitmiş bol bol tövbe etZamanı geriye alamıyorum ama artık yapmayı da bıraktım zaten akıllandım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zamanı geriye alabilsem hiç yapmazdım ama oldu işte yani sevgilim yüzünden o hep aklıma sokup zorladı yoksa ben bu tarz şeylere meraklı değildim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr