Gebelik ile ilgili soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra. tarafından oluşturulan Gebelik ile ilgili soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,370 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ile ilgili soru
Konbuyu başlatan Kübra.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Kübra.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar sizlere soru sormak istiyorum . Bu benim ilk gebeliğim ve korku duyuyorum şuan 6. Ayımızdayız ve kızlık zarım esnek doğumda zorluk çeker miyim cevap verirseniz sevinirim 🙂

Çözüm
Merhaba kızlar sizlere soru sormak istiyorum . Bu benim ilk gebeliğim ve korku duyuyorum şuan 6. Ayımızdayız ve kızlık zarım esnek doğumda zorluk çeker miyim cevap verirseniz sevinirim 🙂
Büyük ihtimalle normal doğum yaparsan esnek olan kızlık zarin bozulur canım. Ama sezeryan da yırtılma olur mu bilemem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hatta araştır yada doktoruna sor bunu o daha iyi bilir.
Semilunar (yarım halka veya esnek) kızlık zarı'nın dıştan içe kalınlığı fazla olmadığı için genellikle ilişki sırasında yırtılmaz; ancak doğum sırasında yırtılır.
Ben doğal doğum esnasında doktorun müdahale ettiği birini duymuştum. Yani vajinal doğum yaparsan esnekte olsa yırtılır ama sezeryanda böyle bir durum söz konusu değil. Hatta şöyle ki sezeryan doğumda genital alan deforme olmadığını için alttan muaynee yapıldığında kişinin doğum yapıp yapmadığı anlasilmiyormuş bile.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bu konuyu muayeneye gittiğinizde doktorunuzla paylaşınız mi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok zorluk çekmezsin diye düşünüyorum kuzum yani bebeğin ordan çıkmasi kızlik zarının yırtılmasından daha zor

Kübra.

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum esnek kızlık zarı ilişki anında bozulmaz genellikle doğum anında bozulur
Anladım merve hanım teşekkür ederim 🥰
Kuzum esnek kızlık zarı ilişki anında bozulmaz genellikle doğum anında bozulur
Anladım merve hanım teşekkür ederim
Çok zorluk çekmezsin diye düşünüyorum kuzum yani bebeğin ordan çıkmasi kızlik zarının yırtılmasından daha zor
İnşallah teşekkür ederim 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.