Görünür inşaallah canım 🤗 İnşallah 😻
R RüvvvAylizAda Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 138 Konum Samsun 29 Kasım 2021 #11 Hamilebianne' Alıntı: Görünür inşaallah canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,565 Konum Kırklareli 29 Kasım 2021 #12 Rüvvvv' Alıntı: Cok teşekkür ederim ilk gunden beri destek olduğun için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canim benim ❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Kasım 2021 Ayra'nın annesi' Alıntı: Rica ederim canim benim ❤ Genişletmek için tıkla ... Senin sanırım ilk gebelik bende ilk gebeligim o stresi vs biliyorum o yüzden boşa stres yapıp benim gibi kendini üzmeni istemem
Rüvvvv' Alıntı: Cok teşekkür ederim ilk gunden beri destek olduğun için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canim benim ❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Kasım 2021 Ayra'nın annesi' Alıntı: Rica ederim canim benim ❤ Genişletmek için tıkla ... Senin sanırım ilk gebelik bende ilk gebeligim o stresi vs biliyorum o yüzden boşa stres yapıp benim gibi kendini üzmeni istemem