Sorum var Gebelik şekeri olan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde GülşahT tarafından oluşturulan Gebelik şekeri olan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 278 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik şekeri olan var mı?
Konbuyu başlatan GülşahT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
2. Şeker yüklemesi sonrası şekerimin sınırda olduğunu öğrendim, endokrinoloji ve diyetisyene gittim, diyetime 3 gündür uyuyorum ama açlık 118, tokluk ise 163 çıktı, haftaya pazartesi endokrinolojiye gidicem yine, insülin baslamazlar umuyorum. Sizlerde şekeri olan var mıydı neler yapıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2. Şeker yüklemesi sonrası şekerimin sınırda olduğunu öğrendim, endokrinoloji ve diyetisyene gittim, diyetime 3 gündür uyuyorum ama açlık 118, tokluk ise 163 çıktı, haftaya pazartesi endokrinolojiye gidicem yine, insülin baslamazlar umuyorum. Sizlerde şekeri olan var mıydı neler yapıyorsun
Toklugu Dr 1 saat sonra ölç demişti 1 saatteki sonuç 163, 1 saat sonra tekrar ölçüm yaptım tokluk 98 çıktı?

Son düzenleme:

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Toklugu Dr 1 saat sonra ölç demişti 1 saatteki sonuç 163, 1 saat sonra tekrar ölçüm yaptım tokluk 98 çıktı?
Diyete başlamışsın zaten canım değerlerin normale göre biraz yüksek çıkmış. Takipte olursun insülin bı aşamada baslamazlar diye düşünüyorum

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Diyete başlamışsın zaten canım değerlerin normale göre biraz yüksek çıkmış. Takipte olursun insülin bı aşamada baslamazlar diye düşünüyorum
30 haftalık hamileyim inşallah bebeğimi etkilemez daha fazla, çünkü doktorum bebeğin göbeğinin 3 hafta ilerde olduğunu söylemişti.

Tüm sayfalar yüklendi.