Gebelik sekeri tokluk yüksek cikiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Gebelik sekeri tokluk yüksek cikiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 661 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik sekeri tokluk yüksek cikiyor
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 34 haftalıgim gebelik sekerim cikti insulin verdiler ama ben istemiyorum sadece olcum yapıyorum iki gundur ve dun iyiydi bugun ikikez 200 kusur cikti napicam nasi bas edicem yardim edermisinizya dogumada bisey kalmadi bebege bisey olmaz insallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 34 haftalıgim gebelik sekerim cikti insulin verdiler ama ben istemiyorum sadece olcum yapıyorum iki gundur ve dun iyiydi bugun ikikez 200 kusur cikti napicam nasi bas edicem yardim edermisinizya dogumada bisey kalmadi bebege bisey olmaz insallah
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğuma az kalmış zaten bence riske atma şeker hafife alınacak bir şey değil insülin kullsn derim geçmiş olsun

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
200 çok yüksek insülin kullanman gerek.. En azından bi süre.. Diyet yapıyor musun?
Hiç bişey yapmadan kullanmadan düşmesini bekleyemezsin ama bebeği zararı olur☹️🙏

Tüm sayfalar yüklendi.