Sorum var Gebelik süresi

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 30 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Gebelik süresi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,335 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik süresi
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Merhaba benimle aynı haftalarda olan teyzisler varmı biz 16 haftadayiz bu haftalarda gebeliginiz nasıl geçiyor beni soracak olursanız mide bulantısı az da olsa var bazı besinlerden tiksintim olduğu için o da çünkü yemem gerekiyor zar zor olsa da yemeye çalıştığım için her halde mide bulantım devam ediyor onun dışında gelişim olduğu için karnimda büyüme oluşuyor yemeğe oturuyorum sanki yemek yemisimde şişmişim gibi geliyor bu da çok güzel duygu Rabbim kavuşturmayi nasip etsin isteyen nerde varsa kucağini boş bırakmasın inşallah amin 🤲 🌹 ☺️💙

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba benimle aynı haftalarda olan teyzisler varmı biz 16 haftadayiz bu haftalarda gebeliginiz nasıl geçiyor beni soracak olursanız mide bulantısı az da olsa var bazı besinlerden tiksintim olduğu için o da çünkü yemem gerekiyor zar zor olsa da yemeye çalıştığım için her halde mide bulantım devam ediyor onun dışında gelişim olduğu için karnimda büyüme oluşuyor yemeğe oturuyorum sanki yemek yemisimde şişmişim gibi geliyor bu da çok güzel duygu Rabbim kavuşturmayi nasip etsin isteyen nerde varsa kucağini boş bırakmasın inşallah amin 🤲 🌹 ☺️💙
Amin cnm ☺️

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çubuk krakerlerle az gezmedim ilk kızımda biraz zor ama doğumdan spnra insan bu günleri özleyerek ve gülerek hatırlıyor rabbim zorlaştırmasın inşallah hamileliğin tadını çıkar😊

S

S m

Guest
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çubuk krakerlerle az gezmedim ilk kızımda biraz zor ama doğumdan spnra insan bu günleri özleyerek ve gülerek hatırlıyor rabbim zorlaştırmasın inşallah hamileliğin tadını çıkar😊
Amin inşallah Allah razı olsun teyzisimiz benim her türlü ete karşı tiksintim var bizim cinsiyet erkek olduğu için tabi sürpriz olmaz sa biraz da değişik tatlı isteğim var mesela bol çikolatalı akicak bir tatlı istiyorum ama pasta tarzı degil değişik bişey eşim çikolata getirdi yedim ama işe yaramadı ne istediğimi bilsem soyliycem ama bilmiyorum kek diyom ama kuru olucak biraz diyorum ıslak kek yine hayır diyorum böyle çikolata akicak bir tatlı ama hangi çikolata tatlılara baktiysam geçirmedi istediğimi tabiki benim mide bulantım vardı öyle krakerle geçmiyor du kilo kaybim bile oldu bir bardak su içmeye korkuyordum yeminle hep gece uyumadan önce iki ilaç kullandım dün bugün almadım mide bulantım gecmis sanırım bu güzel Duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🤲🌹 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Amin 🤲 Oy maşallah Rabbim hayırlı evlat olmalarını iyi yerlere gelmelerini sana nasip etsin inşallah benim iki olucak bunun da bi tadına bakim güzel ilerleme olursa çalışmalara devam diycem 🤣🤣🤣🤣
Allah seni ya hele bu gelsin hayırlısıyla 😅🤭

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aynen hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim öncelikle 🤲 önceden temel atmak şart canım size yetişim fenamı 🤣🤣🤫
Yok fena deyil ama gerçekten bakımı olsun yetiştirmesi olsun maddi ve manevi olarak çok zor şimdilik dur buda doğsun biraz büyüsün sende toparlan sonra temelini at ama sağlam olsun 😂😂🥰

Tüm sayfalar yüklendi.