Sorum var Gebelik süresi

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 30 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Gebelik süresi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,308 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik süresi
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Yok fena deyil ama gerçekten bakımı olsun yetiştirmesi olsun maddi ve manevi olarak çok zor şimdilik dur buda doğsun biraz büyüsün sende toparlan sonra temelini at ama sağlam olsun 😂😂🥰
Evet gerçekten maddi yönden de manevi yönden de zor bilmiyorum ben kalabalık aileden geldiğim için herhalde benim 5 ay var iple çekiyorum biran önce doğurmak istiyorum valla doğumu istemem biz 12 kardestik 🤭🤣🤣🤣 ondan sanırım istemem tabi canım sağlamlık şart her zaman 😄😅

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah Allah razı olsun teyzisimiz benim her türlü ete karşı tiksintim var bizim cinsiyet erkek olduğu için tabi sürpriz olmaz sa biraz da değişik tatlı isteğim var mesela bol çikolatalı akicak bir tatlı istiyorum ama pasta tarzı degil değişik bişey eşim çikolata getirdi yedim ama işe yaramadı ne istediğimi bilsem soyliycem ama bilmiyorum kek diyom ama kuru olucak biraz diyorum ıslak kek yine hayır diyorum böyle çikolata akicak bir tatlı ama hangi çikolata tatlılara baktiysam geçirmedi istediğimi tabiki benim mide bulantım vardı öyle krakerle geçmiyor du kilo kaybim bile oldu bir bardak su içmeye korkuyordum yeminle hep gece uyumadan önce iki ilaç kullandım dün bugün almadım mide bulantım gecmis sanırım bu güzel Duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin 🤲🌹 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗
Sufleden bahsediyorsun gibi geldi 😀

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet gerçekten maddi yönden de manevi yönden de zor bilmiyorum ben kalabalık aileden geldiğim için herhalde benim 5 ay var iple çekiyorum biran önce doğurmak istiyorum valla doğumu istemem biz 12 kardestik 🤭🤣🤣🤣 ondan sanırım istemem tabi canım sağlamlık şart her zaman 😄😅
😂😂Bizde 12 kardeştik valla dokuz kız üc erkek maşallah annemiz babamı bizden daha. Çalışkan ne yapsakta yetişemeyiz😅😅😅🤫🤫

S

S m

Guest
😂😂Bizde 12 kardeştik valla dokuz kız üc erkek maşallah annemiz babamı bizden daha. Çalışkan ne yapsakta yetişemeyiz😅😅😅🤫🤫
Maşallah sizinde bizden az kalır yanınız yok tek anneden mi iki anneden mi valla onu çok doğru söyledin bizim onlara yetismemiz imkansızligin ötesi bir durum ya bide köy hayatı çalışmak o kadar varki bir yüz maskesi yapmaya yetisemiyon onlar o işe nasıl kosturmuslar helal olsun boşuna bu söz yok iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş sen anladın beni 🤣🤣🤣🤭🤭🤣

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Maşallah sizinde bizden az kalır yanınız yok tek anneden mi iki anneden mi valla onu çok doğru söyledin bizim onlara yetismemiz imkansızligin ötesi bir durum ya bide köy hayatı çalışmak o kadar varki bir yüz maskesi yapmaya yetisemiyon onlar o işe nasıl kosturmuslar helal olsun boşuna bu söz yok iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş sen anladın beni 🤣🤣🤣🤭🤭🤣
😅😅😅Tek anneden cnm bizde mi samanlığı seyran yapsak acaba 🤔🤭🤣🤣🤣🤫🤫

S

S m

Guest
😅😅😅Tek anneden cnm bizde mi samanlığı seyran yapsak acaba 🤔🤭🤣🤣🤣🤫🤫
Bizde tek anne sen koyde yaşıyorsan samanligi seyran yaparsın🤭🤭 ben şehirde yaşıyorum bir odadan bir odaya gectikmi çocuklar peşimizden gelirler o yüzden bizim samanlık gece yarısı başlıyor kaçamak yani biraz açık oldu 🤫🤫biliyorsundur o işleri 🤣🤣🤣🤣

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bizde tek anne sen koyde yaşıyorsan samanligi seyran yaparsın🤭🤭 ben şehirde yaşıyorum bir odadan bir odaya gectikmi çocuklar peşimizden gelirler o yüzden bizim samanlık gece yarısı başlıyor kaçamak yani biraz açık oldu 🤫🤫biliyorsundur o işleri 🤣🤣🤣🤣
Yok cnm ben de köyde deyilim ama inancın olsun kızım 6 yaşında onların kendi ayrı odası var onlar uyuyor biz yatak odasına geçiyoruz yarım saat sonra hemen benimki arkamdan geliyor e geriye adamın isyanı ve siniri kalıyor 😂😂😂😂

S

S m

Guest
Yok cnm ben de köyde deyilim ama inancın olsun kızım 6 yaşında onların kendi ayrı odası var onlar uyuyor biz yatak odasına geçiyoruz yarım saat sonra hemen benimki arkamdan geliyor e geriye adamın isyanı ve siniri kalıyor 😂😂😂😂
Aboooo desene sizin samanlıkta gece yarısı başlıyor aynı biz senin çok iyi anlıyorum ee adamlar ne yapsın sinirlenmekte haklılar istekleri yerine gelmelerini isterler e bizim de az kalır yanimiz yoktur 🤭benim eltimin iki tane var diyor bir kere biz odaya gitmişiz o işi yapmaya diyor oda kapısını da kapatmamisiz diyor o işin arasında kız odaya girmeye çalışıyordu ben atlamışım kapıyı zorlamaya öyle bir gülmüştüm hele aklıma geldikçe gülüyorum ee diyorum bari kapıyı kaptsaydin diyor aklıma gelmemişti🤣🤣🤣 şehir köy hayatı gibi değil koyde en azından bir sürü iç ice odalar var çocuk o odaları bulana kadar o iş biter🤫🤭 ama şehir odaları hem yakın hemde şimdiki çocuklar her şeyi biliyorlar bizde Baba anne odada olsaydı biz ya mutfağa ya da diyer odaya gecerdik bence bu işte benim de seninde anneler babalar sansliymislar o zaman valla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aboooo desene sizin samanlıkta gece yarısı başlıyor aynı biz senin çok iyi anlıyorum ee adamlar ne yapsın sinirlenmekte haklılar istekleri yerine gelmelerini isterler e bizim de az kalır yanimiz yoktur 🤭benim eltimin iki tane var diyor bir kere biz odaya gitmişiz o işi yapmaya diyor oda kapısını da kapatmamisiz diyor o işin arasında kız odaya girmeye çalışıyordu ben atlamışım kapıyı zorlamaya öyle bir gülmüştüm hele aklıma geldikçe gülüyorum ee diyorum bari kapıyı kaptsaydin diyor aklıma gelmemişti🤣🤣🤣 şehir köy hayatı gibi değil koyde en azından bir sürü iç ice odalar var çocuk o odaları bulana kadar o iş biter🤫🤭 ama şehir odaları hem yakın hemde şimdiki çocuklar her şeyi biliyorlar bizde Baba anne odada olsaydı biz ya mutfağa ya da diyer odaya gecerdik bence bu işte benim de seninde anneler babalar sansliymislar o zaman valla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
He valla benim annem 12 tane doğurmuş maşallah gerçekten eskiler çok getiriyormuş valla o kadar bizi aşar senin çocukların kaç yaşında yada bu ilkmi cnm benim kızım 6/oğlum 4/yeni doğan kızım var 2 / aylık rabbim olmayan herkese nasip etsin valla bazen kızımı kokluyorum o kadar güzel kokuyorki diyorum yarabbim hiç bir kulunu bu kokudan mahrum etme çok güzel bir duygu 🥹☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar