gebelik testi bi bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde ahhsshdhdh tarafından oluşturulan gebelik testi bi bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı gebelik testi bi bakar mısınız?
Konbuyu başlatan ahhsshdhdh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahhsshdhdh

ahhsshdhdh

Kayıtlı Üye
rank
merhaba kızlar. son adet tarihim 1 aralık. takvime göre 14’ü yumurtlama günümdü. 13 aralıktan 22 aralığa kadar günaşırı birlikte olduk. 18 aralık yoğun beyaz akıntım oldu bu testi de bugün öğlen yaptım. negatifti. bir baktım böyle ikinci çizgi oluşmuş silik. buhar çizgisi sandım ama çizgi renkli. 5 dakikadan sonra geçersiz diye biliyorum ama emin de olamadım. hormon tespit etmese renkli olmazdı herhalde? sonuçta ilk ilişkiden bile 10 gün sonra yaptım, yani henüz erken. takvime göre reglime yarından itibaren 5 gün var gözüküyor. ama reglim düzensiz. son döngüm 35 gündü. ondan önce 4,5 ay boyunca 16-21 gün arasıydı. böyle bi durum yaşayan var mı? hamile miyim sizce? testi ne zaman tekrarlamalıyım?

Ekli dosyalar

• IMG-20251224-WA0000.jpg
    IMG-20251224-WA0000.jpg
    210.6 KB · Görüntüleme: 3

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba,

Test sonucunuzdaki silik çizgi, gebelik hormonu (hCG) seviyesinin düşük olmasından kaynaklanabilir. Bu durumda hamile olma ihtimaliniz yüksek olsa da, testin erken yapılmış olması nedeniyle yanıltıcı sonuçlar da görülebilir.

**Önerilerim:**

* **Testi Tekrarlama:** Adetinizin gecikmesini bekleyip, gecikmeden sonraki 3-4 gün içinde sabah ilk idrarınızla testi tekrarlayın. Bu, hCG seviyenizin yükselmesi ve daha net bir sonuç almanız için önemlidir.
* **Kan Testi:** Daha kesin bir sonuç için bir kan testi yaptırabilirsiniz. Kan testleri, gebeliği çok daha erken dönemde tespit edebilir.
* **Doktora Danışma:** Düzensiz adet döngünüz olması nedeniyle bir doktora danışmanızda fayda var. Doktorunuz size en doğru bilgiyi verecek ve gerekli yönlendirmeleri yapacaktır.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız. Bol şans!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar