Gebelik Testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde msnd tarafından oluşturulan Gebelik Testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 141 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik Testi
Konbuyu başlatan msnd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

msnd

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 3 ay önce doğum yaptım bir defa korunmasız ilişki oldu. Gebelik oluşma ihtimali var mıdır erken gebelik testi yapıp doğru sonuç alan oldu mu. Bir ay oluyor idrar testinde çıkar mı acaba. Kan vermeye gidemiyorum o yüzden burda sormak istedim.

Kayra'nın Annesi 👼🏼

🔥 Kayra Ateş 🔥
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba 3 ay önce doğum yaptım bir defa korunmasız ilişki oldu. Gebelik oluşma ihtimali var mıdır erken gebelik testi yapıp doğru sonuç alan oldu mu. Bir ay oluyor idrar testinde çıkar mı acaba. Kan vermeye gidemiyorum o yüzden burda sormak istedim.
Eğer yumurtlama zamanına denk geldiyse tabiki ihtimali var sana tavsiyem korunmamız bebeğin daha çok küçük

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2024-04-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kalma ihtimalin tabiki de var eğer imkanın varsa bir doktora git kan ver

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Korunmasız ilişkide ihtimal her zaman yüksektir gebelik varsa idrar testinde çıkar

Tüm sayfalar yüklendi.