Aynen canım burda fazla türk yok senin orada cok Evet baya hemde 😁 sende bu tarafa gel cnm
Leyla Gül Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 234 27 Ocak 2024 #31 azram cankizim' Alıntı: Aynen canım burda fazla türk yok senin orada cok Genişletmek için tıkla ... Evet baya hemde sende bu tarafa gel cnm
azram cankizim' Alıntı: Aynen canım burda fazla türk yok senin orada cok Genişletmek için tıkla ... Evet baya hemde sende bu tarafa gel cnm
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,510 27 Ocak 2024 #32 Leyla Gül' Alıntı: Evet baya hemde sende bu tarafa gel cnm Genişletmek için tıkla ... Kız oralarda ev kiraları yüksek
Leyla Gül' Alıntı: Evet baya hemde sende bu tarafa gel cnm Genişletmek için tıkla ... Kız oralarda ev kiraları yüksek
Leyla Gül Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 234 27 Ocak 2024 #33 azram cankizim' Alıntı: Kız oralarda ev kiraları yüksek Genişletmek için tıkla ... He vallah bacim Yüksekdikce yüksetiler
azram cankizim' Alıntı: Kız oralarda ev kiraları yüksek Genişletmek için tıkla ... He vallah bacim Yüksekdikce yüksetiler
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,510 27 Ocak 2024 #34 Leyla Gül' Alıntı: He vallah bacim Yüksekdikce yüksetiler Genişletmek için tıkla ... Gezmeye gidiyoruz artık yapacak bişey yok nerelisin turkiyeden
Leyla Gül' Alıntı: He vallah bacim Yüksekdikce yüksetiler Genişletmek için tıkla ... Gezmeye gidiyoruz artık yapacak bişey yok nerelisin turkiyeden
Leyla Gül Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 234 27 Ocak 2024 #35 azram cankizim' Alıntı: Gezmeye gidiyoruz artık yapacak bişey yok nerelisin turkiyeden Genişletmek için tıkla ... Ben turkiyeli değilim ben Yunanistanliyim eşim Türk ama
azram cankizim' Alıntı: Gezmeye gidiyoruz artık yapacak bişey yok nerelisin turkiyeden Genişletmek için tıkla ... Ben turkiyeli değilim ben Yunanistanliyim eşim Türk ama
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,510 27 Ocak 2024 #36 Leyla Gül' Alıntı: Ben turkiyeli değilim ben Yunanistanliyim eşim Türk ama Genişletmek için tıkla ... Türkçe güzel konuşuyorsun
Leyla Gül' Alıntı: Ben turkiyeli değilim ben Yunanistanliyim eşim Türk ama Genişletmek için tıkla ... Türkçe güzel konuşuyorsun
Leyla Gül Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 234 27 Ocak 2024 #37 azram cankizim' Alıntı: Türkçe güzel konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet eşim sağ olsun ‘ ben eşimle çok geç yaşta evlendim oyle
azram cankizim' Alıntı: Türkçe güzel konuşuyorsun Genişletmek için tıkla ... Evet eşim sağ olsun ‘ ben eşimle çok geç yaşta evlendim oyle
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,510 27 Ocak 2024 #38 Leyla Gül' Alıntı: Evet eşim sağ olsun ‘ ben eşimle çok geç yaşta evlendim oyle Genişletmek için tıkla ... Üç dil vardır şimdi sende
Leyla Gül' Alıntı: Evet eşim sağ olsun ‘ ben eşimle çok geç yaşta evlendim oyle Genişletmek için tıkla ... Üç dil vardır şimdi sende
Leyla Gül Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 234 27 Ocak 2024 #39 azram cankizim' Alıntı: Üç dil vardır şimdi sende Genişletmek için tıkla ... evet oyle sayilir