Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim adetime daha 17 gun vardı bir saata kolge ckmşdı inanmadm adetm yaklaşdı regl arıları gelib gidiyordu kask arısı felan ama regl olmadm hamileydm cok shukur Rabbim isdeyen her kese versin szdede var gibi gorunuyor
Benim adetime daha 17 gun vardı bir saata kolge ckmşdı inanmadm adetm yaklaşdı regl arıları gelib gidiyordu kask arısı felan ama regl olmadm hamileydm cok shukur Rabbim isdeyen her kese versin szdede var gibi gorunuyor
Allahın möcüzelerine inan canım nasibinde varsa olucak ben bunun kaç kere şahidi oldum benim eltim 5 yıldır evli 2 kere düşük yaşamlş o zamanlar ben yoktum şimdi 2 gündü hamile olduğun öyrendik kendiliyinden kalmış gebe rabbim kimsenin kucağını boş koymasın