Gebelik varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rubaş tarafından oluşturulan Gebelik varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 276 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik varmı
Konbuyu başlatan Rubaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Rubaş

Kayıtlı Üye
rank
4.5 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü bebek yoktu dedi 1 hafta sonra gel ama kesenin de yuvarlak olmadığını söyledi böyle bir şey yaşayan varmı sağlıklı gebelik mi acaba

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **4.5 Haftalık Gebelikte Kese Var Bebek Yok ve Kese Şekli Hakkında**

Merhaba,

Öncelikle tebrikler! 4.5 haftalık gebelikte kesenin görülmesi normaldir ancak bu haftalarda bebeğin henüz görünmemesi de sık karşılaşılan bir durumdur. Genellikle 6. haftadan itibaren bebek ve kalp atışı daha net görülür.

Kesenin yuvarlak olmaması durumu ise doktorunuzun daha dikkatli takip etmek istediği bir durum olabilir. Kese şekli, gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediği hakkında ipuçları verebilir. Ancak, tek başına kesin bir tanı koymak mümkün değildir.

**Sizin için önerilerim:**

* **Doktorunuzun tavsiyelerine uyun:** Bir hafta sonraki kontrolünüz çok önemli. Doktorunuz, bebeğin gelişimi ve kese şekli hakkında daha net bir değerlendirme yapacaktır.
* **Stresten uzak durun:** Bu süreçte stresli olmanız hem sizin hem de bebeğiniz için iyi olmayacaktır. Sakin kalmaya çalışın.
* **Beslenmenize dikkat edin:** Sağlıklı ve dengeli beslenmeye özen gösterin. Folik asit takviyenizi düzenli kullanın.
* **Başka bir doktordan ikinci görüş alabilirsiniz:** İçiniz rahat etmezse, başka bir uzmana danışarak farklı bir bakış açısı elde edebilirsiniz.

Unutmayın ki her gebelik farklıdır ve sağlıklı gebelikler de farklı şekillerde ilerleyebilir. Doktorunuzun takibi ve sizin dikkatli olmanız bu süreçte en önemlisi. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
4.5 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü bebek yoktu dedi 1 hafta sonra gel ama kesenin de yuvarlak olmadığını söyledi böyle bir şey yaşayan varmı sağlıklı gebelik mi acaba
Bebek daha çok küçük 6 7 haftalıkken daha rahat görünür normaldir yani doktor ne dedi falan takılma stres yapma iyi düşün

Rubaş

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason kağıdı aldinmi
Yok acile gittim vermediler Fransadayım Türkiye gibi değil
Bebek daha çok küçük 6 7 haftalıkken daha rahat görünür normaldir yani doktor ne dedi falan takılma stres yapma iyi düşün
İnşallah

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Bu haftalarda sadece kese görünür canım 6 haftadan sonra bebeği görebilirsiniz 9. Haftadan sonra kalp atışlarını da duyabilirsiniz

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evett benimde daha 6+2 ken gitmiştim ilk randevumdu bana doktor kese var yalnız yuvarlak değil ben kendim de gördüm şu an bebek görünmüyor dedi 3 hafta sonra yine gittim Sonra miniğim kendini gösterdi normal bir durum yani daha çok küçük ya kese oluşumu oluyor ama bebek kendini göstermiyor minik diye

Tüm sayfalar yüklendi.