Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,510 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nesliesen

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kontrole geldim bebek çok iri dedi ve duruş şekli başı yukarı poposu rahime doğruymuş dönmez dedi sezeryan doğum yapacaksın dedi benim gibi olan oldumu korkulacak bisey değildir demi?
Cnm belki bebeğin döner daha 35 haftadasin .. donmesede artık mecbur seseryan olacaksın Sağlıkla kucağına al az zamnin kalmış🥰

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kontrole geldim bebek çok iri dedi ve duruş şekli başı yukarı poposu rahime doğruymuş dönmez dedi sezeryan doğum yapacaksın dedi benim gibi olan oldumu korkulacak bisey değildir demi?
Peki kaç kilo acaba 2 hafta önde ve çok iri ise merak ettim

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Allah'a şükür sende bebeğinde iyisiniz canım sezeryanmis normalmiş korkma akışına bırak önemli olan ikinizin sağlığı

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Düşünüp stres etme doğum anına kadar hersey değişiyor hiç belli olmaz dr dediğini utnut derim her şey olacağına variyor
Katılıyorum sana canım geçen gittiğimde çocuğun geri gelişimi haftaya böyle olursa doğumun olucak dedi başka doktora gittim kesinlikle gelişim geriliği yok dedi doktorum bekliyorum bnde hayırlısıyla ağrının gelmesini

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Peki kaç kilo acaba 2 hafta önde ve çok iri ise merak ettim
3.800 dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah'a şükür sende bebeğinde iyisiniz canım sezeryanmis normalmiş korkma akışına bırak önemli olan ikinizin sağlığı
İyiyiz allaha şükür ama 15 gün sonra doğuma alacak çok erken olmuyormu şüpheye düşüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm belki bebeğin döner daha 35 haftadasin .. donmesede artık mecbur seseryan olacaksın Sağlıkla kucağına al az zamnin kalmış🥰
Amin inşallah canım dönmez dedi ben aşırı zorlaniyordum bacaklarımin üzerine bazen yürüyemiyorum birkaç sorunum daha varmış anlamadığım şeyde bu zamana kadar herşey ıyiydi hiç sorun yok diyordu bian öyle diyince korku çöktü bana

Tüm sayfalar yüklendi.