Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,510 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
35 canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

35 haftalık canım ama bebek iki buçuk hafta önde çok iri boy ölçümü de önde dedi
Benimde ayni durumda bebek 33+4 de gittim 36 haftalık gibi bebek iri dedi suyuda sınırda dedi 29 unda 35+4 haftalik olmam gerekiyor kontrole çağırdı onde giderse yine doğumu planlayalim dedi endise edilcek bisey yok canim oğlumda 36 haftada 2900 doğdu oda iri bebekti sezeryanla doğum yaptim onuda buda zaten sezeryanla olucak bir hafta once bir hafta sonra sağlıkla gelsin de ne zaman geleceği önemli değil artik 🤣

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ayni durumda bebek 33+4 de gittim 36 haftalık gibi bebek iri dedi suyuda sınırda dedi 29 unda 35+4 haftalik olmam gerekiyor kontrole çağırdı onde giderse yine doğumu planlayalim dedi endise edilcek bisey yok canim oğlumda 36 haftada 2900 doğdu oda iri bebekti sezeryanla doğum yaptim onuda buda zaten sezeryanla olucak bir hafta once bir hafta sonra sağlıkla gelsin de ne zaman geleceği önemli değil artik 🤣
Aynen nezmn gelirse gelsin sağlıkla gelsin tabi ama bana biraz sert dille söyleyince tedirgin oldum insan ister istemez korkuyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kontrole geldim bebek çok iri dedi ve duruş şekli başı yukarı poposu rahime doğruymuş dönmez dedi sezeryan doğum yapacaksın dedi benim gibi olan oldumu korkulacak bisey değildir demi?
Cnm bence acele etme doğum anında BİLe dönen bebekler var bazı doktorlar sezeryan yapmak için bahaneye bakıyo zaten iri doğan bebeklerde var 5 kiloya kadar 38.haftada hemen alıyorlar sezeryana bebeğin anne karnında gelişimini tamamlamasına BİLe izin vermiyorlar

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen nezmn gelirse gelsin sağlıkla gelsin tabi ama bana biraz sert dille söyleyince tedirgin oldum insan ister istemez korkuyor
Oyle tabi doktorda insani korkutuyor kendi doktorum erkek bayan doktora denk geldim acilde sancin yarım saat de bir olursa doguma alicaz seni dedi gitti enseme vurulmuş gibi oldum daha 31 haftaliktim bide ertesi gün kendi doktoruma gittim serumlarla durdurup sanciyi ertelicez dedi 34+5 oldum şükür dogru düzgün açıklama yapmadan bisey söyleyip kenara çekiliyolar

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
3.800 dedi

İyiyiz allaha şükür ama 15 gün sonra doğuma alacak çok erken olmuyormu şüpheye düşüyorum

Amin inşallah canım dönmez dedi ben aşırı zorlaniyordum bacaklarımin üzerine bazen yürüyemiyorum birkaç sorunum daha varmış anlamadığım şeyde bu zamana kadar herşey ıyiydi hiç sorun yok diyordu bian öyle diyince korku çöktü bana
İyimiş kilosu ama normal doğumu beklesen kaça kadar çıkar acaba 4bucuğa kadar yolu var illa iri diye normal olamaz diyr bişey yok o senin yapınada bağlı

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
İyimiş kilosu ama normal doğumu beklesen kaça kadar çıkar acaba 4bucuğa kadar yolu var illa iri diye normal olamaz diyr bişey yok o senin yapınada bağlı
Karin icin çok dar dedi ondan belkide

Cnm bence acele etme doğum anında BİLe dönen bebekler var bazı doktorlar sezeryan yapmak için bahaneye bakıyo zaten iri doğan bebeklerde var 5 kiloya kadar 38.haftada hemen alıyorlar sezeryana bebeğin anne karnında gelişimini tamamlamasına BİLe izin vermiyorlar
Bilmiyorum ama bir anda sorunum yokken bana birsuru sorun çıkardı anlam veremedim

Tüm sayfalar yüklendi.