Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan İlknur12346
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknur12346 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,403 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan İlknur12346
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlknur12346

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba kızlar bugün test yaptım ve pozitif çıktı. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım hiç bir bilgim yok benimle paylaşırmısınız lütfen. İlk hamileliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim. Cevaplarsanız çok sevinirim☺️
Hayırlı olsun canım ☺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar bugün test yaptım ve pozitif çıktı. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım hiç bir bilgim yok benimle paylaşırmısınız lütfen. İlk hamileliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim. Cevaplarsanız çok sevinirim☺️
Hayırlı olsun kuzum öncelikle sağlık ocağına haber ver ki seni her ay izlem. İçin çağıracaklar ve orda gerekli tahliller yapılır daha sonra Bebek 7 haftalık olunca hastaneye git devamlı gideceğin kadın doğum doktoru bul kendine bebeğin kalp atışlarıni dinleyeceksin keseyi görüceksin daha sonra zaten doktor her ay kontrole gelmeni isteyecek

İlknur12346

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun kuzum öncelikle sağlık ocağına haber ver ki seni her ay izlem. İçin çağıracaklar ve orda gerekli tahliller yapılır daha sonra Bebek 7 haftalık olunca hastaneye git devamlı gideceğin kadın doğum doktoru bul kendine bebeğin kalp atışlarıni dinleyeceksin keseyi görüceksin daha sonra zaten doktor her ay kontrole gelmeni isteyecek
Teşekkür ederim ☺️Hem sağlık ocağına hem hastaneyemi gidecem sağlık ocağına gitmeyip direk hastaneye gitsek olurmu ☺️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim ☺️Hem sağlık ocağına hem hastaneyemi gidecem sağlık ocağına gitmeyip direk hastaneye gitsek olurmu ☺️
Kuzum sağlık ocağında kilonu boyunu tansiyonu şekeri takip ediyorlar ve olman gereken aşılar oluyor zaten sen bir kere gidip sağlık ocağına gebeliğini bildirdiğin zaman artık onlar seni arayıp çağırıyorlar 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım

İlknur12346

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sağlık ocağında kilonu boyunu tansiyonu şekeri takip ediyorlar ve olman gereken aşılar oluyor zaten sen bir kere gidip sağlık ocağına gebeliğini bildirdiğin zaman artık onlar seni arayıp çağırıyorlar 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım
Anladım canım çok sağol

İlknur12346

Kayıtlı Üye
rank
Kan verdin mi canım verdiysen 2 günde 1 tekrar ver 3 kere falan yap düzenli artıyor mu diye 2 günde 1 2 kat artması lazım değerin o değer sana kaç haftalık olduğunu gösterir sabredebilirsen 6 7 haftayı bekle bence kalp atışını duymak için . Hayırlı olsun 😊
Yok canım vermedim daha bugün öğrendim gebelik testiyle. Anladım canım çok sağol☺️

Tüm sayfalar yüklendi.