Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim???
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 24 Nisan 2022 #2 Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... 5 ve 5 in ustu gebelik var deniliyor canım. İki günde bir kan ver değer düzenli artıyor mu bak hayırlı olsun
Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... 5 ve 5 in ustu gebelik var deniliyor canım. İki günde bir kan ver değer düzenli artıyor mu bak hayırlı olsun
D Dilsu Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 24 Nisan 2022 #3 Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuzum kan ver yükselince hamilesindir Genişletmek için tıkla ... Yükselir inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Nisan 2022 Dilsu' Alıntı: Yükselir inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor dediki negatif de çıkmadı pozitifte ama dediki 0.1haftaliksin dedi
Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuzum kan ver yükselince hamilesindir Genişletmek için tıkla ... Yükselir inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Nisan 2022 Dilsu' Alıntı: Yükselir inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor dediki negatif de çıkmadı pozitifte ama dediki 0.1haftaliksin dedi
D Dilsu Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 24 Nisan 2022 #4 Dilsu' Alıntı: Yükselir inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor dediki negatif de çıkmadı pozitifte ama dediki 0.1haftaliksin dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Nisan 2022 Melek oldu bebegim' Alıntı: Inşallahhh kuzun dualarım seninle hep ilk gebeligin mi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk çocuğum olcak
Dilsu' Alıntı: Yükselir inşallah Genişletmek için tıkla ... Doktor dediki negatif de çıkmadı pozitifte ama dediki 0.1haftaliksin dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Nisan 2022 Melek oldu bebegim' Alıntı: Inşallahhh kuzun dualarım seninle hep ilk gebeligin mi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk çocuğum olcak
Ebuşşş Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 801 24 Nisan 2022 #5 Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum hamilesin hayırlı olsun canım
Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum hamilesin hayırlı olsun canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 24 Nisan 2022 #6 Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Beta Hcg 5 ve 5 in üzeri hamilesindir. Hayırlı olsun canım düzenli şekilde yükseliyor mu takip et
Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Beta Hcg 5 ve 5 in üzeri hamilesindir. Hayırlı olsun canım düzenli şekilde yükseliyor mu takip et
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 25 Nisan 2022 #7 Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 18 çıktı tekrar kan vericem ilk gebeligim inşallah vardır folik asit verdilermi sana
Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 18 çıktı tekrar kan vericem ilk gebeligim inşallah vardır folik asit verdilermi sana
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 25 Nisan 2022 #8 Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Gebesin kuzum her gün kan degerine baktır yükselicek mi diye hayırlı olsun canım
Dilsu' Alıntı: Gebelik testi yaptım değerim 11ciikti sizce hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla ... Gebesin kuzum her gün kan degerine baktır yükselicek mi diye hayırlı olsun canım