Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan Elif tkgz
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif tkgz tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,138 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Elif tkgz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Neler yemek lazım bide neler yemek yememek lazım??
Çiğ ,az pişmiş etlerden daha doğrusu sakatat şeylerden uzak dur canım salam sosis sucuk bunları hayatından cıkar. Diğer türlü her şeyi dozunda yersen sıkıntı olmaz kaşar, yoğurt,haşlanmış yumurta daha doğrusu haşlanmıs her sey , ceviz muz tüketebilmr imkanın varsa alıp tüket ıspanak. Gibi yeşillikler çok sağlıklı rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Çiğ ,az pişmiş etlerden daha doğrusu sakatat şeylerden uzak dur canım salam sosis sucuk bunları hayatından cıkar. Diğer türlü her şeyi dozunda yersen sıkıntı olmaz kaşar, yoğurt,haşlanmış yumurta daha doğrusu haşlanmıs her sey , ceviz muz tüketebilmr imkanın varsa alıp tüket ıspanak. Gibi yeşillikler çok sağlıklı rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
😅😅😅Çiğ hamur, çiğ kıyma, kokoreç, salam, sosis, sucuk hepsini deli gibi yiyorum 😅😅 ona rağmen 2 hafta önden gidiyor, acelesi var sanki 🙈😅

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Annelik mükemmel bir şey kuzum 😍😍. Ufak bir sarılık çıktı bugün onun dışında iyiyiz şükür elhamdülillah 🤲🏻♥️. Sen nasılsın
Düşükse seviyesi atlatılır hiç korkma bizde de vardı 🥰 iyi olmaya çalışıyorum kızçem gelmek için sabırsızlanıyor çok hareketli maşallah vurup duruyor 😅 temmuza kadar nasıl dayancak bakalım 😅🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Düşükse seviyesi atlatılır hiç korkma bizde de vardı 🥰 iyi olmaya çalışıyorum kızçem gelmek için sabırsızlanıyor çok hareketli maşallah vurup duruyor 😅 temmuza kadar nasıl dayancak bakalım 😅🥰
Işık tedavisi alıyoruz kuzum işte bir anda çıktı hiç bir şey anlamadım resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Desene prenses yaramaz olacak 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar