AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 23 Temmuz 2022 #2 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok ne güzel olmuyor inşallah hiçte olmaz çok zor çünkü. Kaç haftalıkeın canım Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok ne güzel olmuyor inşallah hiçte olmaz çok zor çünkü. Kaç haftalıkeın canım
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 23 Temmuz 2022 #3 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal bir şey canım bazı gebelerde hiç bir belirti olmaya bilir Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal bir şey canım bazı gebelerde hiç bir belirti olmaya bilir
S Serra Hümanin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 136 23 Temmuz 2022 #4 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Normal bir şey canım bazı gebelerde hiç bir belirti olmaya bilir Genişletmek için tıkla ... Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Çiçek20' Alıntı: Normal bir şey canım bazı gebelerde hiç bir belirti olmaya bilir Genişletmek için tıkla ... Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 23 Temmuz 2022 #5 Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok Genişletmek için tıkla ... O karın çizgisi bende de olmadı Oyla 0 Downvote
Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok Genişletmek için tıkla ... O karın çizgisi bende de olmadı
Gule30 Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 418 23 Temmuz 2022 #6 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal cnm keyfini sür bende 7.ayima girdim ama hiç kusmam olmadı çok şükür Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Normal cnm keyfini sür bende 7.ayima girdim ama hiç kusmam olmadı çok şükür
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 23 Temmuz 2022 #7 Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok Genişletmek için tıkla ... Bende de yok canım ilk gebeliyimde de olmadı Oyla 0 Downvote
Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Benimde ilk zmanlar olmamıştı daha kolay geçiyor canim ne güzel sevinmelisin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Temmuz 2022 Benim gebeligimde bu karın çizgisi de yok Genişletmek için tıkla ... Bende de yok canım ilk gebeliyimde de olmadı
S Serra Hümanin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 136 23 Temmuz 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O karın çizgisi bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben ilk zmanlar diyordum bende nie olmadı burda okuyunca dedim demekki normalmiş Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O karın çizgisi bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... Çiçek20' Alıntı: Bende de yok canım ilk gebeliyimde de olmadı Genişletmek için tıkla ... Demekki bazı kişilerde olmuyor valla çok rahatladım böyle duyunca Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O karın çizgisi bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben ilk zmanlar diyordum bende nie olmadı burda okuyunca dedim demekki normalmiş Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O karın çizgisi bende de olmadı Genişletmek için tıkla ... Çiçek20' Alıntı: Bende de yok canım ilk gebeliyimde de olmadı Genişletmek için tıkla ... Demekki bazı kişilerde olmuyor valla çok rahatladım böyle duyunca
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 23 Temmuz 2022 #9 Aynen kuzum cidden gebelikler insan vücuduna göre şekilleniyor Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Ben ilk zmanlar diyordum bende nie olmadı burda okuyunca dedim demekki normalmiş Demekki bazı kişilerde olmuyor valla çok rahatladım böyle duyunca Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Aynen kuzum cidden gebelikler insan vücuduna göre şekilleniyor Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Ben ilk zmanlar diyordum bende nie olmadı burda okuyunca dedim demekki normalmiş Demekki bazı kişilerde olmuyor valla çok rahatladım böyle duyunca Genişletmek için tıkla ...
S Serra Hümanin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 136 23 Temmuz 2022 #10 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Aynen kuzum cidden gebelikler insan vücuduna göre şekilleniyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim göbeğim 5 aylıkken çok belli mesela yani hamile olduğum belli kayinvalidem bu sabah bana diyo ben bundan şüpheleniyorum ikiz mi ne ic karnım dar olduğu için hemen cikiverdi yavrumm Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Aynen kuzum cidden gebelikler insan vücuduna göre şekilleniyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim göbeğim 5 aylıkken çok belli mesela yani hamile olduğum belli kayinvalidem bu sabah bana diyo ben bundan şüpheleniyorum ikiz mi ne ic karnım dar olduğu için hemen cikiverdi yavrumm