AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 23 Temmuz 2022 #21 Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Insallh ya hemen gelsin sağ salim alıyım kucağıma Aynen canım ben ilk başlarda çok takiyodum ama artık takmıyorum konuşup konuşup susuyor o kadar Genişletmek için tıkla ... Ahahaha Oyla 0 Downvote
Serra Hümanin Annesi' Alıntı: Insallh ya hemen gelsin sağ salim alıyım kucağıma Aynen canım ben ilk başlarda çok takiyodum ama artık takmıyorum konuşup konuşup susuyor o kadar Genişletmek için tıkla ... Ahahaha
Senemt Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 400 23 Temmuz 2022 #22 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Canim benim hicbi belirtim yoktu hamilelikle alakali ben hamile oldugumu bile anlamamistim 15 gun gecikince adetim bi test alip yapayim dedim hamileymisim Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Canim benim hicbi belirtim yoktu hamilelikle alakali ben hamile oldugumu bile anlamamistim 15 gun gecikince adetim bi test alip yapayim dedim hamileymisim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 23 Temmuz 2022 #23 Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Gayet normal kuzum herkes bulantı yasicak diye bişey yok ben ilk gebeliğimde çok bulantım olmuştu ama şimdi ikinci gebeliğim hiç bulantım olmadı Oyla 0 Downvote
Damla nur' Alıntı: Hamileğim ama migdem çok bulanmiyor Genişletmek için tıkla ... Gayet normal kuzum herkes bulantı yasicak diye bişey yok ben ilk gebeliğimde çok bulantım olmuştu ama şimdi ikinci gebeliğim hiç bulantım olmadı