Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum😢
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 31 Ağustos 2022 #1 Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 31 Ağustos 2022 #2 Agrin💕Zerya' Alıntı: Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ağlana canım minik meleğimde hisseder ağlamanı onu da karnında strese sokma
Agrin💕Zerya' Alıntı: Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Ağlana canım minik meleğimde hisseder ağlamanı onu da karnında strese sokma
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 31 Ağustos 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ağlana canım minik meleğimde hisseder ağlamanı onu da karnında strese sokma Genişletmek için tıkla ... Elimde değil ki herşeye kırılıyorum, alınıyorum... çok yoruldum bu aralar onunda etkisi var sanırım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ağlana canım minik meleğimde hisseder ağlamanı onu da karnında strese sokma Genişletmek için tıkla ... Elimde değil ki herşeye kırılıyorum, alınıyorum... çok yoruldum bu aralar onunda etkisi var sanırım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 31 Ağustos 2022 #4 Agrin💕Zerya' Alıntı: Elimde değil ki herşeye kırılıyorum, alınıyorum... çok yoruldum bu aralar onunda etkisi var sanırım Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım ama olabildiğince ne olursa olsun güçlü olmaya çalış
Agrin💕Zerya' Alıntı: Elimde değil ki herşeye kırılıyorum, alınıyorum... çok yoruldum bu aralar onunda etkisi var sanırım Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım ama olabildiğince ne olursa olsun güçlü olmaya çalış
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 31 Ağustos 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım ama olabildiğince ne olursa olsun güçlü olmaya çalış Genişletmek için tıkla ... Olmaya çalışacağım teşekkür ederim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım ama olabildiğince ne olursa olsun güçlü olmaya çalış Genişletmek için tıkla ... Olmaya çalışacağım teşekkür ederim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 31 Ağustos 2022 #6 R Agrin💕Zerya' Alıntı: Olmaya çalışacağım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
R Agrin💕Zerya' Alıntı: Olmaya çalışacağım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 31 Ağustos 2022 #7 Agrin💕Zerya' Alıntı: Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum ya ah bu hormonlar bizi mahvediyor
Agrin💕Zerya' Alıntı: Hormonlardan galiba sürekli ağlıyorum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kıyamam kuzum ya ah bu hormonlar bizi mahvediyor
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 31 Ağustos 2022 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam kuzum ya ah bu hormonlar bizi mahvediyor Genişletmek için tıkla ... Evet, eşimde bir sorunumuz yok sen yanlış bişey yapmadın bende yapmadım niye bu huzursuzluk diye dertlenip duruyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam kuzum ya ah bu hormonlar bizi mahvediyor Genişletmek için tıkla ... Evet, eşimde bir sorunumuz yok sen yanlış bişey yapmadın bende yapmadım niye bu huzursuzluk diye dertlenip duruyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 31 Ağustos 2022 #9 Agrin💕Zerya' Alıntı: Evet, eşimde bir sorunumuz yok sen yanlış bişey yapmadın bende yapmadım niye bu huzursuzluk diye dertlenip duruyor Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya düzelicek inşallah kuzum
Agrin💕Zerya' Alıntı: Evet, eşimde bir sorunumuz yok sen yanlış bişey yapmadın bende yapmadım niye bu huzursuzluk diye dertlenip duruyor Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ya düzelicek inşallah kuzum
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 31 Ağustos 2022 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam ya düzelicek inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Ahh inşallah çabuk geçer bu durum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam ya düzelicek inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Ahh inşallah çabuk geçer bu durum