Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan Seda011🥰
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seda011🥰 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 276 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Seda011🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bu 3. Gebeliğim 2 kızım var şimdi oğlumu bekliyorum büyük kızım 39+4 haftalik doğdu diğeri tam 37 hafta erkek bebekte erken doğum yapan var mı?
Erkek bebekler geç gelir diye bir inanış var ama her gebelik her bebek farklı erken doğum gibi bir riskin yoksa bebeğin ne zaman isterse o zaman gelecek

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar bu 3. Gebeliğim 2 kızım var şimdi oğlumu bekliyorum büyük kızım 39+4 haftalik doğdu diğeri tam 37 hafta erkek bebekte erken doğum yapan var mı?
erken dogum riskin yoksa patron bebek😄 isdediyi zaman gelecek

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimki de ilki erkekdi gelişimi iyiydi de ve öndeydi 38 e girdiğim gün normal doğum ile dünyaya geldi canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Her gebelik her doğum farklıdır canım benim kızımda oğlum da 40 dan sonra geldi

Rabia ilknur

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 36 haftalık doğdu oğlum 35 haftalık doğdu, bende bir anormallik var kesinlikle erken doguyolar vücut mu kaldırmıyor artık nedir hiç bilmiyomki üçüncü de artık ne zaman gelmek isterse 😂

Tüm sayfalar yüklendi.