Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde pınarberat tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 883 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan pınarberat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geç döllenme olduysa ondan dolayı haftası az olur zamanla toparlar haftasını tutturur merak etme ayrıca kalp atışı için henüz çok çok çok erken 8-9 haftalarda git

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle yapıcam Allah gönlünüze göre versin yardımcı oldunuz🙏💕🥰
Amin inşallah gülüm sendende Allah razı olsun. Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım acaba randevum u ertelim mi sizce ilk muayneyi ayın 30.na aldım perşembe o zaman şuan 10 gün var sizce gidim mi ertelim mi bebek ve kalp atışı için beklim mi aslında bunu bir sağlık ocağı na danışim tekrar kan idrar vericem yarın doktor istedi bide şehir hastanesinde randevular ful dolu anca 30.da bulabildim
Ertelemene gerek yok canım

Tüm sayfalar yüklendi.