Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 539 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şimdi benim size bir sorum var ben düzensiz adet oldum bu ay hiç olmadım diye bilirim test yaptım da birşey çıkmadı ama eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ne yapsam adet olurum kızlar sekiz ay önce doğum yaptım testi size atacaktım ama olmadı niyeyse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşlar şimdi benim size bir sorum var ben düzensiz adet oldum bu ay hiç olmadım diye bilirim test yaptım da birşey çıkmadı ama eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz ne yapsam adet olurum kızlar sekiz ay önce doğum yaptım testi size atacaktım ama olmadı niyeyse

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bacım sen zaten 2.ye de böyle hamile kalmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Onda adetime üç gün vardı canım onda istemiyorduk ama kaza ile olmuştu canım
Sen yine de ne olur ne olmaz kan ver ona göre doktorun sana adet söktürücü versin çünkü yeni doğum yaptığında ilk 2 sene yumurtan hep çatlak oluyor geri çekilme de korunmanı büyük ölçüde sağlamaz %60 falan koruyor diye hatırlıyorum tabi yeniden gebe kalmak istiyorsan ona bir şey diyemem hakkında hayırlısı 😊

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Sen yine de ne olur ne olmaz kan ver ona göre doktorun sana adet söktürücü versin çünkü yeni doğum yaptığında ilk 2 sene yumurtan hep çatlak oluyor geri çekilme de korunmanı büyük ölçüde sağlamaz %60 falan koruyor diye hatırlıyorum tabi yeniden gebe kalmak istiyorsan ona bir şey diyemem hakkında hayırlısı 😊
Kadın doğuma gidicem canım yok cnm istemiyoruz işte tam korunma bulmam lazım onu da doktora soracağım 😒🤦 emziren anne içebilir mi adet söktürücü yu canım

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir erkek gerekeni yapması lazm neden bu şekilde riske atıyorsunuz

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kadın doğuma gidicem canım yok cnm istemiyoruz işte tam korunma bulmam lazım onu da doktora soracağım 😒🤦 emziren anne içebilir mi adet söktürücü yu canım
Canım benim hiç ihtiyacım olmadı hep düzenli oldu ama sen mutlaka doktora git.Korunma için deri altı hormon çubuğu var Türkiye’ye de gelmişti yurtdışında hep o kullanılıyormuş yan etkisi çok az ve yüzde yüze çok yakın koruyucu ama ücreti biraz yüksek tabi doğacak çocuğun doğum parasını, masrafını ve emeğini düşündüğünde hiç sayılır

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim hiç ihtiyacım olmadı hep düzenli oldu ama sen mutlaka doktora git.Korunma için deri altı hormon çubuğu var Türkiye’ye de gelmişti yurtdışında hep o kullanılıyormuş yan etkisi çok az ve yüzde yüze çok yakın koruyucu ama ücreti biraz yüksek tabi doğacak çocuğun doğum parasını, masrafını ve emeğini düşündüğünde hiç sayılır
Evet onu duymuştum cnm randevu aldım yarın gideceğim

Zübeyde

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem iki çocuklu ve spiral taktırmış adet olunca aşırı kanamam oluyor diyor bide adet sancısında artış oluyor bir ykınım da spiral taktırdığı halde hamile kalmıştı binde bir olur dediler ama oluyomuş Rabbim olmayan ailelere nasip etsin olanlar da olmayanlar da dertli bu dünyada Allah yardımcımız olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar